Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu (WEFA) Turkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle Malatya'daki ihtiyac sahibi ailelere ve yetimlere yardım gercekleştirdi.
WEFA'dan yapılan yazılı acıklamaya gore, "Kış Guneşi Hediyeniz Olsun" sloganıyla 2020/21 kışı yardım calışmalarını gercekleştiren WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu, Turkiye'nin farklı illerindeki ihtiyac sahiplerine ceşitli kış yardımı ulaştırıyor. WEFA, Turkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle Malatya'daki ihtiyac sahibi ailelere ve yetimlere kış yardımı gercekleştirdi.

WEFA Turkiye Yonetim Kurulu uyeleri Metin Cangır ve Aydın Arslan da dağıtımlara katıldı.
Yardım calışmalarına ilişkin bilgi veren Arslan, "Malatya'daki yardım calışmalarımız cercevesinde ihtiyac sahibi ailelere odun, komur ve zekat yardımı yaptık. Yetimlere kışlık kıyafet yardımı gercekleştirdik. Ev ev dolaşarak cocuklarımıza mont, bot, corap, bere ile okul cantası, maske ve beslenme cantası hediye ettik. Hayırseverlerimize destekleri icin teşekkur ederiz." ifadelerini kulandı.
Metin Cangır da ihtiyac sahiplerinin sıcak bir kış gecirmesi icin gayret gosterdiklerini belirterek, yardım calışmalarının devam edeceğini kaydetti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Volkan Kaşik