Okan Bayulgen'in acıklamaları şoyle:
Instagram korkunc bir yer. Nefret ediyorum. Bu kadar cirkinliğin bir arada olduğu başka bir yer yok. Bir akıl hastalığı dukkanına donuştu. İş burada her turlu uyuşturucu, kadın, belki de organ ticaretine kadar gidiyor.
TikTok'ta dans edenler geri zekalı. Genclerden nicin umitli olmamamız gerektiğinin en guzel gostergesi. Bu cocukların yuzde 15 IQ'su varsa bu telefonlar yuzde 5'e indirdi.
Turkiye'nin en unlu kebap zincirinin sahibi olmuş hayvanları dovuyor. Oysa dinimizde hayvan kesmenin bir ritueli var. Bunları akıl hastanesine goturmek lazım.
Korona libidomu duşurmedi. Testosteron seviyem cok yuksek. Ama kolesterolum de yuksek. Birinden oluyorsun birinden cok sevişiyorsun. Cok spor yapanlarda testosteron duşuyor, ostrojen yukseliyor. Libidoları duşuyor. Memeli erkekler oluyor.
Bir roportajda baktım ki aranan başlığı veremiyorum. Dedim ki "Seksi bıraktım". Sonra Selin beni terk etti. "Ben boyle bir adamla birlikte değilim" dedi. Oysaki bu şakaydı. Her şeyi konuşuyoruz bir tek seks konusunda şaka yapamıyoruz.
Kaynak: Hurriyet