Ulke capında 40'dan fazla noktası olan ve 8 ulkede şubesi bulunan, guzellik ve bakım merkezleri arasında Avrupa'da ihracatta ilk 3 firma arasında olan Polat, yeni projelerini anlattı.
Dilan Polat; "Onceki ana merkezimizde Ataşehir'deydi ama bu sefer gene yakın bir yere taşınıp Ataşehir'de 8 katlı 3.000 m2 plaza'ya yerleşmeye karar verdik. Hem pandemi suresince yaşamış olduğumuz sosyal mesafemizi daha iyi koruyabilmek adına, hemde artık gelen talebe daha iyi yeteşebilmek adına boyle yenilikci bir hareket yapmaya karar verdik. İki markamızında genel merkezi olacağı icin yaklaşık 90 a yakın kişi burada istihdam edecek. Aynı anda 40'a yakın danışanlarımıza hizmet vermeyi planlıyoruz.

[h=3]HER ZAMAN EN İYİSİNİ BAŞARABİLİRİZ[/h]Zaten bizler bu yola ilk başladığımızda da, bir kadın girişimci olarak bir cok devlet kurumundan da almış olduğum destekler sayesinde, hem uygulamalı işlemler yaparken, urettiğimiz urunleri ve cihazları Brezilya'dan Tayland'a 28 farklı ulkeye ihrac etmenin mutluluğu icerisindeyim. Ozellikle markamız yurtdışında inanılmaz derecede rağbet gormekte. Ulkemizde hem sosyal medyayı iyi kullanmamdan kaynaklı bir kitlemin olmasının yanı sıra, yurtdışında da bizim dilimizi bilen bilmeyen kişilerde cok fazla bizlere mesaj atıp, bizi mutluetmektedir. Bu merkezimizinde ana amacı, bir cok girişimciye ışık olabilmek, inandıkları hayalleri aslında gercekleştirmesi icin onunde hic bir engel olamayacağını gorebilecek bir hikayeye tanıklık etmeleri icin iyi bir fırsat. Gittiğim bir cok konferans ve sempozyumda soylediğim bir laf vardır, Eğer başarmak istiyorsanız, once adım atmanızgerekiyor. Yoksa sadece oturduğunuz yerden nasıl başardı diye duşunmek gercekten haksızlık. Bizlerde Dilan Polat Guzellik Merkezleri ve Dipomed medikal ailesi olarak, ozellikle son zamanlarda hangi bayimiz , şubemiz veya franchise'ımız olursa olsun, ozel bir eğitime tabii tutuyoruz. Sadece işlem nasıl yapılır veya satış pazarlama tekniklerinin yanı sıra NLP, kişisel gelişim gibi bir cok katma değer yaratacak şeyleri de ekliyoruz bunun icine...
[h=3]'HERKES İNANDIĞI ve SEVDİĞİ İŞİ YAPMALI'[/h]Yaptığı işte buyumek ve iyi yerlere gelebilmek adına her zaman cok calıştığını anlatan Dilan Polat, "Şirketimi kurduktan sonra gece gunduz calıştım. İşimde buyuyebilmek adına İstanbul ile Dunya da kurulan Guzellik ve Bakım fuarlarına katıldım. Fuarlarda yeni insanlarla tanışarak muşteri portfoyumu zenginleştirdim ve ihracat yaptığım ulke sayısını arttırdım. Dilan Polat Guzellik Merkezi markam ile Dunyanın ceşitli ulkelerine franchising verirken Dipomed Medikal Kozmetik markası ile guzellik bakım ve estetik sektorune kendi uretimimiz olan cihaz ve urunlerimizi satıyorum. Bu marka ozellikle Avrupa ulkelerinde bilinir hale geldi. Ancak ben dunya capında bir marka olmayı hayal ediyorum ve bunun icinde cok calışıyorum" dedi. Polat "İş hayatındaki tum fırsatları tamamen kendim yaratıyorum. Hani derler ya 'Tırnaklarımla kazıyarak bu noktaya geldim.' İşte bu soz beni anlatıyor. Eğer bir insan başarılı olmak istiyorsa kesinlikle inandığı ve sevdiği işi yapacak. Benim inandığım ve sevdiğim işte Estetik ve Guzellik" goruşunu dile getirdi. Polat "Rusya'dan Afrikaya, Amerika'dan Japonya'ya Cihazlarımı ve urunlerimi satıyorum. Tum kıtalara ihracat yapıyorum. Hedefim Tum Dunyaya ihracat yaparak ulkeme faydalı olabilmek" dedi.