Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu (WEFA) ve Edirne İl Afet ve Acil Durum Mudurluğu (AFAD) iş birliğinde ihtiyac sahibi 500 cocuğa kışlık giyecek yardımı yapıldı.
Organizasyondan yapılan acıklamaya gore, kış yardım etkinliği kapsamında kente gelen WEFA ekipleri cocuklara, mont, bot, bere, corap, okul cantası, maske ve beslenme cantası hediye etti.

Acıklamada goruşlerine yer verilen WEFA Genel Başkanı Musab Aydın, "kış guneşi hediyeniz olsun" sloganıyla calışma gercekleştirdiklerini belirtti.
İhtiyac sahiplerine yardım ulaştırdıklarını aktaran Aydın, şunları kaydetti:
"Turkiye, Moğolistan, Kuzey Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Pakistan, Keşmir, Lubnan, Yemen ve Bangladeş'teki ihtiyac sahiplerine ceşitli kışlık malzeme yardımında bulunuyoruz. Bu sene de Turkiye'deki cocuklarımızı unutmadık. Her sene olduğu gibi bu kış da Turkiye'nin farklı illerindeki cocuklara ceşitli kış yardımları ulaştırıyoruz. Ote yandan ihtiyac sahibi ailelere zekat yardımında bulunduk. Kış yardımlarımız mart ayına kadar devam edecek."
Edirne AFAD Muduru Ali Altındağ da yapılan yardımdan dolayı WEFA ekiplerine teşekkur etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Gokhan Zobar