Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mucadele eden Serik Belediyespor, teknik direktor Engin Korukır ile yollarını ayırdı.
Kulupten yapılan acıklamada, teknik direktor Kokukır'ın tek taraflı olarak sozleşmesinin feshedildiği bildirildi.

Korukır ise gazetecilere yaptığı acıklamada, transfer sezonu olduğu icin 2 gundur İstanbul'da olduğunu soyledi.
Yonetime talip olan iş insanının kendisine devre arasında transfer yapılması gerektiğini soylemesi uzerine, araştırma yaptığını ve cok iyi 3-4 futbolcu bulduğunu belirten Korukır, şunları ifade etti:
"İstanbul'dan donerken Kulup Başkanı aradı. Sıkıntılı olduklarını konuşmamız gerektiğini soyledi. Allah biliyor. İyi iş insanıdır saygı duyarım. Futbol başka bir şeydir. Daha once yaptığımız toplantıda da anladım aynı kafada değiliz o nedenle ben asla kendileri ile calışmak istemem. Kulup Başkanı, Kırbıyık Holding Yonetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık ile bir toplantı yaptıklarını ve kendi ekibi ile yola devam etmek istediklerini soylediğini acıkladı. Buna saygı duyuyorum. Gayet normaldir. İlk defada yaşamıyoruz boyle bir durumu."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Servet Tumer