2000 yılında Dunya Guzeli secilen, sonra da kariyer basamaklarını hızla tırmanan unlu yıldız Priyanka Chopra, 17 yaşındayken cekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında takipcileriyle paylaştı. Chopra, o fotoğrafın cekildiği tarihte henuz guzellik yarışmasına bile katılmamıştı.'BU SENİN EN GUZEL FOTOĞRAFIN'
Hindistan doğumlu Priyanka Chopra'nın bu paylaşımına, 59.6 milyon takipcisinden cok sayıda yorum ve beğeni geldi. Chopra'yı o yıllardan tanıyan Hintli takipcilerinden biri "Ben bu kızı tanıyorum" diye yazdı. Bir başka takipcisi de Priyanka Chopra'nın kendisi icin bir ilham kaynağı olduğunu belirtti. Bir takipcisi de "Bu senin en guzel fotoğrafın, şu guluşe ve mutluluğu bak" diye yorum yazdı.HİNDİSTAN'IN EN COK KAZANAN YILDIZLARINDAN BİRİ Priyanka Chopra'nın hayatını değiştiren, 2000 yılında ulkesini Dunya Guzellik Yarışması'nda temsil etti. Aslında Havacılık Muhehdisliği dalında oğrenim gormeye başlayan Chopra, daha sonra gelen tekliflere dayanmayıp oyunculuğa atım attı. Yarışmadan birinci olarak cıkınca da kariyerinde hızlı bir yukselişe gecti. Oyunculuğa yonelen Priyanka Chopra, kısa surede ulkesi Hindistan'ın en cok kazanan oyuncularından biri haline geldi.13 YAŞINDA TEYZESİNİN YANINA ABD'YE GİTTİ

Priyanka Chopra, 13 yaşındayken ABD'ye gitti ve oradaki teyzesiyle birlikte yaşamaya başladı. Oyunculuğa daha o yıllarda ilgi duymaya başlamıştı. Bircok tiyatro oyununda sahneşe cıkan Chopra, bu alanda kendini geliştirmeye başladı. Guzeliek yarışmasına katılmak icin tekrar ulkesine dondu. Once ulkesinde sonra da Dunya Guzellik Yarışması'nda tac giyince 2003 yılından itibaren Bollywood filmlerinde rol almaya başladı.MUTLU EVLİLİK
Priyanka Chopra 2018 yılında Nick Jonas ile evlendi. Ciftin duğunu Hint geleneklerine gore yapıldı ve kutlamalar gunlerce surdu. 38 yaşındaki Chopra ile kendisinden 10 yaş genc olan Nick Jonas'ın ilişkisi bu ozelliğiyle de gundemde kaldı. Chopra, gectiğimiz gunlerde verdiği bir roportajda da bir kriket takımı kuracak kadar cok cocuk istediğini soyledi. Bu arada bir kriket takımının 11 kişiden oluştuğunu da hatırlatalım.
Kaynak: Hurriyet