Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), uzaktan eğitim surecinde erişim sorunu yaşayan oğrencilere ulaştırılmak icin İlce Milli Eğitim Mudurluğune 60 tablet bilgisayar desteğinde bulundu.
Turkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) onculuğunde başlatılan kampanya kapsamında Silifke TSO tarafından temin edilen 60 klavyeli tablet bilgisayar, oğrencilere dağıtılmak uzere Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile Milli Eğitim Muduru Şerafettin Ciftci'ye teslim edildi.

Kaymakam Nazlı, toplantı salonunda duzenlenen torende, geleceğin teminatı cocuklar icin eğitime yapılan her turlu yatırımın insana yapılmış yatırım olduğunu belirtti.
Yuz yuze eğitime ara verildiği bu donemde TOBB ve Silifke TSO'nun oğrencileri unutmadığını kaydeden Nazlı, "Belirlenen ihtiyac sahibi 60 oğrencimize tablet hediye edip eğitime verdikleri destek ve geleceğe yaptıkları guzel yatırım icin oda başkanı Nurettin Kaynar ve yonetim kurulu uyelerine teşekkur ederiz." ifadelerini kullandı.
Oda başkanı Kaynar da hicbir cocuğun eğitimden mahrum kalmasını istemediklerini belirtti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Burcu Kaya