Merve Şarapcıoğlu, Berk Oktay'ın boşanmadan mutfaktaki su sebilinden salondaki gazeteliğe ve kasadaki duğun takılarına kadar her şeyi aldığını acıklamıştı.
SAATİN SERTİFİKASINI MAHKEME YOLUYLA İSTEDİ
Şarapcıoğlu, duğunlerinde ailesinin Berk Oktay'a 59 bin TL değerinde Rolex marka saat hediye ettiğini soyledi. Genc kadının iddiasına gore; Berk Oktay, bu saatin sertifikasını mahkeme yoluyla istedi.
'RUZGAR NE KADAR SERT ESERSE ESSİN...'
Yenikoy'de goruntulenen Berk Oktay, bu iddialara cevap verdi.
Kendisine komplo kurulduğunu ifade eden Oktay, "Aklı başında olan herkes yaşananların farkında. Şu an keyifle calıştığım işim ve mutlu giden bir ilişkim var. Hakkında soylenenlerle ilgilenmiyorum.& ; Bugune kadar tarafıma acılan butun davaları kazandım. Adalet yine gereken cevabı verecektir. Ruzgar ne kadar sert eserse essin, kaya gibiysen sadece tozunu alır" diyerek kendisini savundu.
EVLİYKEN TRANS BİR BİREYLE BİRLİKTE OLDU MU?
Berk Oktay, Merve Şarapcıoğlu ile evliyken trans bir bireyle birlikte olduğu yonundeki iddialara da cevap verdi. Oktay, "Bu habere de gulup geciyorum. Sacma sapan bir iddia! Bunları sormak bile yersiz. Bu iddiayı dile getiren kişi yargı onunde cezasını aldı. Bunlara canak tutmamak lazım." acıklamasında bulundu.
NE OLMUŞTU? Merve Şarapcıoğlu, Berk Oktay'ın uygunsuz goruntulerini yayınladığı gerekcesiyle 2 yıl 1 ay hapis cezasına carptırılmıştı.
Kaynak: Snob Magazin