TRABZON'un Macka ilcesinde, 4 yıl once PKK'lı teroristler tarafından şehit edilen Eren Bulbul ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş Ferhat Gedik'in hayatı, cekimlerine başlanan filmle beyaz perdeye taşınıyor. Şehit Eren Bulbul'un annesi Ayşe Bulbul, "Vizyona girecek filmi izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
Macka'da PKK'lı teroristler tarafından şehit edilen Eren Bulbul ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş Ferhat Gedik'in hayatı, TRT tarafından cekimlerine başlanan sinema filmiyle beyaz perdeye taşınıyor. 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' ismiyle beyaz perdeye taşınacak film, bu yıl vizyona girecek.

Eren Bulbul'un annesi Ayşe Bulbul, filmi izlemeyi sabırsızlıkla beklediğini soyledi. Filmde Eren'in hayatının baştan sona aktarılacağını kaydeden Ayşe Bulbul, "Yazın yayladaydık. Eren'in filmi icin gelen yonetmenler oldu. Bize, 'Şehit Eren'e bir film yapsak, unutulmasa kabul eder misiniz?' diye sordular. Yavrumun filmi olduktan sonra biz olsek bile o unutulmaz. Filmin cıkmasını annesi olarak sabırsızlıkla bekliyorum. Benim oğlumun hayatında neler oldu, nasıl yaşadı, filmde onu canlandıracaklar. Yapımcılara başımdan gecenleri anlattım. Yavrularımın cektiklerini, ayaklarındaki kara lastiklerini anlattım. Bunlar filmde gecerken huzunlenmem cunku yaşanmış bir hayat. Film guzel olacak ama izleyince huzunleneceğim. Eren'in hayatı tekrar onumden gelip gececek. Ama yine de filmi kurgulayanlardan, duşunenlerden, herkesten Allah razı olsun. Filmi bekliyorum, izleyeceğim. Emeği gecen herkese teşekkur ediyorum" dedi.'EREN'İN FİLMİNİN YAPILACAĞINI OĞRENİNCE GURUR DUYDUM'Yaşadıklarının filmde yer alacak olmasından gurur duyduklarını ifade eden Ayşe Bulbul, "Filmi yapacak olanlar yavrularımı nasıl buyuttuğumu anlattıklarımdan yola cıkarak aktaracaklar. Yaşadıklarımız filmde yer alacağı icin bu beni duygulandırır, bundan gurur duyarım. Eren'in filminin yapılacağını duyduğumuzda cok duygulandık ve gururlandık. Şimdi filmin cıkışını, izleyeceğimiz gunu sabırsızlıkla bekliyorum. Yaşadığımız yokluklar, sıkıntılar yaşadık ama eşim ve cocuklarım yanımdaydı. Filmde yine o gunlere donmuş olacağım ama uzulmeyeceğim. Ben bu hayatı yaşadım. O hayat bana gurur verirdi, izleyince yine gurur verecek" diye konuştu.'ŞURADA KURŞUNLANDI GİBİ İFADELERE DAYANAMIYORUM'Filmde Eren'in hayatının baştan sona kadar ele alınmasını istediklerini kaydeden Ayşe Bulbul, "Yapımcılardan, 'Madem bu filmi yapacaksınız, Eren'in hayatını baştan sona kadar ele alın' diye rica ettik. Eren'in filminde buradaki vuruluşu, şehit oluşu, şurada şoyle vuruldu, bu kadar kurşun girdi bunlara dayanamıyorum. Ben halen yavrumda kac kurşun vardı bilmiyorum, bilmek istemiyorum. Oyle bir şey konuşulurken ben başka tarafa kulak veriyorum. Tabii ki şehit oluşunu anlatacaklar, filmin onemli bolumu orası, ancak şurada kurşunlandı gibi ifadelere dayanamıyorum. Ama yapmayın da demek istemem. O konuda da bir talepte bulunmadım" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Selcuk BAŞAR