Survivor 9 Ocak 2020 tarihi itibariyle izleyici karşısına cıktı. Survivor 2021 başlamasıyla birlikte Survivor yarışmacıları, Survivor gonulluler kadrosu merak edildi. Ayşe Yuksel, Survivor 2021 yarışmacıları da Dominik Cumhuriyeti'ne giden kadro arasında yer aldı. Ayşe Yuksel yaşı, mesleği ve hayatı gibi detaylarla araştırılmaya başladı. Survivor Ayşe Yuksel kimdir, kac yaşında? Ayşe Yuksel nereli, boyu ve kilosu kac? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.
[h=3]SURVİVOR AYŞE YUKSEL KİMDİR?[/h]2000 doğumlu genc yarışmacı Ayşe Yuksel Duzce Universitesi'nde eğitim alan ve genc yaşlardan itibaren sporun farklı dallarında başarı yakalayan isim olmuştur. Ortaokulda masa tenisi eğitim alan yarışmacı o yıllarda halterde ise Turkiye 3. olmuştur.
"Ayşe Yuksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Duzce'de doğdum. Duzce Universitesi'nde spor yoneticiliği bolumunde 2. Sınıf oğrencisiyim. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldım ayni zaman da 7. Sınıfta haltere başladım ve genc kategorisinde Turkiye'de 3. oldum. 1 yıl yaptıktan sonra bıraktım ve voleybola başladım. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ettim. Aynı zaman da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenorluğune başladım 4 yıldır devam ediyorum. Aynı zaman da lisede de basketbol okul takımında yer aldım 3 yıl. Universitede 1 yıl futsal ve yuzme dersi gordum. Şuan tenis hocalığı yapıyorum ve okuyorum."
Survivor Ayşe Yuksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğmuştur. Genc bir isim olarak dikkat ceken Ayşe Yuksel yaşı 20'dir. 20 yaşında olmasına rağmen, hayatına cok şey sığdırmayı başaran Ayşe Yuksel, yaşının genc olmasının hicbir şeye engel olmayacağını soyluyor. Halen universite oğrencisi olduğunu dile getiren Survivor Ayşe Yuksel, 2. sınıfta oğrenim gorduğunu belirtmektedir. Ayşe Yuksel, Duzce Universitesi'nde okumaktadır. Spor ile cok icli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yuksel, cocuk yaşlardan itibaren sporun pek cok farklı branşıyla ilgilendiğini de aktarıyor.
Ayşe Yuksel mesleği itibariyle sporun icinden gelen bir yarışmacı olarak dikkat cekmektedir. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını soyleyen Survivor Ayşe Yuksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Turkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Ayşe Yuksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola gectiğini soyluyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yuksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenorluğune başladığını ve 4 yıldır tenis antrenorluğune devam ettiğini vurgulamaktadır. Yuksel, lisede basketbol okul takımında 3 oynadığını soyluyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yuksel, Duzce Universitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yuzme dersi aldığını soyluyor. Yuksel aktif olarak tenis hocalığı gorevini yurutmektedir.
Aktif olarak cocuk yaşlardan itibaren sporun icerisinde yer alan Survivor Ayşe Yuksel halter branşında genc kategorisinde Turkiye 3.'su olmuştur. Ayrıca voleybol, basketbol, tenis, yuzme, futbol gibi pek cok farklı dalda da yer alarak, sporculuk kariyerini ceşitlendirmiştir. Uzun suredir tenis ile ilgilendiğini belirten Ayşe Yuksel, Instagram hesabından da tenis kortlarında cekilen fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor.
Survivor Ayşe Yuksel Instagram ne?
Survivor yarışmacılarının parkura cıkıp ter dokmeye başlamasıyla birlikte, sosyal medya hesapları ve normal yaşamlarında yaptıkları paylaşımlar da takip edilmektedir. O isimler arasında Survivor 2021 yarışmacı kadrosunda yer alan Survivor Ayşe Yuksel de bulunmaktadır. Survivor gonulluler takımı yarışmacısı Ayşe Yuksel'in hem Instagram hem de Twitter hesabı bulunmaktadır. Ayşe Yuksel, Instagram'da, 'ayseyukselofficiall' kullanıcı adıyla yer almaktadır. Twiter'da ise '@ayseyukselresmi' kullanıcı adıyla yer almaktadır.