Denizlispor Kulubu Başkanı Ali Cetin yeni bir yonetim cıkana kadar goreve devam edeceklerini acıkladı.
Cetin, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yonetim kurulu uyeleriyle birlikte duzenlediği basın toplantısında, sezon başından beri yaşanan başarısızlıktan dolayı herkesten ozur dilediklerini soyledi.

Turkiye'de Anadolu kuluplerinin zor gunler yaşadığını ve bunun en başında Denizlispor'un geldiğini anlatan Cetin, 7 futbolcunun takıma parasını alamadığı icin ihtar cektiğini ve onların odemelerinin ilk taksitinin yarın başlayacağını belirtti.
Cetin, yarın Denizli Buyukşehir Belediyesine ait şirketlerden 3,5 milyon lira odeme yardımı alacaklarını ve bununla 3-4 futbolcunun alacaklarını odemeye calışacaklarını ifade ederek, "Bu odemeyle bazı futbolcuların boşa cıkmasını engellemiş olacağız ve o futbolcu kardeşlerimizle devam edeceğiz. Bu yonetim 27 milyon lira para verdi. Federasyondan bugune kadar aldığımız para sadece 23 milyon lira." dedi.
"Transfer yasağını biz kendi gucumuzle kaldırdık"
Takımın bircok giderini yonetim olarak kendi gucleriyle karşılamaya calıştıklarını dikkati ceken Cetin, "Transfer yasağını biz kendi gucumuzle kaldırdık. Taraftarlarımız da bizden başarı bekliyor. Onlar da haklı ancak bu olumsuzluklardan dolayı maalesef bugun hak ettiğimiz yerde değiliz. Biz bu işi daha ileriye goturebilecek ve bu bayrağı daha iyi şekilde taşıyabilecek herhangi bir kişi ya da yonetim olduğu takdirde her an bırakmaya hazırız. Tum yonetim olarak sezon sonuna kadar, şu an nasıl calışıyorsak, aynı şekilde o yonetime destek olmak icin elimizden geleni yapmak icin soz veriyoruz." diye konuştu.
Cetin, kulup olarak maclarda mağduriyet yaşadıklarını hatırlatarak, şoyle devam etti:
"Yazıktır. 10 yıl aradan sonra bu kulup yok hallerde bir yere geldi. Bu hakkımızı da yedirmeyeceğimizi ozellikle herkese belirtmek isteriz. Son dakikaya kadar mucadelemizi vereceğiz. Rize'de goz gore gore 2 puanımız gitmiş oldu. Bizim icin 2 puanın buyuk onemi var. Denizli'deki tum işadamı, esnaf, taraftar olmak uzere herkesin desteğini bekliyoruz. Biz bugun bırakıp gideriz. Bizim icin istifa etmek 2 dakikayı alır ama sonrasında takımın ne hale duşeceğini şu anda herkes tahmin edebiliyor. Bırakıp, kacıp gitmek cok kolay. Bu kulubu kara bir deliğin icine atamayız. Yok olmasına bizler vesile olamayız."
"Goruşmeleri surdurduğumuz 4 futbolcu var"
Yonetim olarak maddi guclerinin tukendiğini ve şehrin markası takımın goz gore gore eriyip gitmemesi icin 20 milyon lira paraya ihtiyac duyulduğunu aktaran Cetin, "Bu parayı bulmak icin elimizden gelen her şeyi yapmaya calışıyoruz. 20 milyon lira icin koca kulup heba olup gitmesin. Cok ciddi paralar harcayıp buraya gelemeyenler cok fazla. Transfer listemizde Erkan Zengin ve Volkan Şen yok. Goruşmeleri surdurduğumuz 4 futbolcu var. Her an 1-2'sini acıklayabiliriz ya da 7 transfer yapmamız gerekiyor. Bunun yanında yollarımızı ayıracağımız oyuncularımız da var. Teknik direktorumuzun raporu doğrultusunda hareket edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Sebahatdin Zeyrek