YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Cetin, kulup olarak mali anlamda zor gunler gecirdiğini ifade ederek, "Bu bayrağı daha ileriye taşıyabilecek herhangi bir kişi ya da bir yonetim cıktığı takdirde biz bırakmaya hazırız. Bizim maddi gucumuz tukendi. İş insanlarımızı, belediyelerimizi, taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. Yoksa bu kentin markası goz gore gore eriyip gider" dedi.
Denizlispor Başkanı Ali Cetin, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın acıklaması duzenledi. Toplantıya yonetim kurulu uyeleri de katıldı. Başkan Cetin, Denizlispor'un mali acıdan zor bir surecten gectiğini, takımdaki 7 futbolcunun alacakları nedeniyle kulube ihtarname gonderdiğini belirtti. Denizli Buyukşehir Belediyesi'nin kendileri icin 3,5 milyon lira kaynak aktaracağını bu parayla acil yatırılması gereken odemeleri yapacaklarını ifade etti.
Anadolu kuluplerinin zor şartlar altında mucadele ettiklerini ifade eden Cetin, "Bizde bıcak kemiğe dayandı. Bu yonetim 27 milyon lira para verdi. TFF'den bugune kadar aldığımız para 23 milyon lira. Ligler başlayalı 5 ay oldu. Bu surecte sadece 5 milyon euro futbolcu giderleri var. Taraftarlarımız da bizden başarı bekliyor. Onlar da haklı ancak bu olumsuzluklar nedeniyle bugun hak ettiğimiz yerde değiliz" dedi.
"BİZ BIRAKMAYA HAZIRIZ"
Yonetim olarak zaman zaman eleştirildiklerini kaydeden Başkan Cetin, "Bu işi daha ileriye goturebilecek, bu bayrağı daha ileriye taşıyabilecek herhangi bir kişi yada bir yonetim cıktığı takdirde biz bırakmaya hazırız. Yonetim olarak yeni gelecek yonetime sezon sonuna kadar yardım etmek icin de soz veriyoruz. Denizli'nin tum iş adamlarını, tum taraftarlarımızı, belediyelerimizi bu kulup icin desteğe bekliyoruz. Biz bugun bırakıp gidebiliriz. Bırakıp kacıp gitmek cok kolay. Ancak biz mucadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
"MADDİ GUCUMUZ TUKENDİ"
Başkan Cetin, kulup olarak 20 milyon liraya ihtiyac duyduklarını belirterek, "Bu kulubu bir kara deliğin icerisine atamayız. Yok olmasına goz yumamayız. Bizim maddi gucumuz tukendi. İş insanlarımızı, belediyelerimizi, taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. Yoksa bu kentin markası goz gore gore eriyip gider. 20 milyon liraya ihtiyacımız var. Bu parayla sezon sonuna kadar gidebiliriz. Bu parayı toplamak icin elimizden geleni yapıyoruz. Herkesi elini taşın altına koymaya davet ediyoruz. 20 milyon lira icin bu kulup heba olmasın. 3-4 nokta transfer, 3-4 de ekstra transferle bu takım ilk 10 icerisinde sezonu tamamlar " şeklinde konuştu.
"TRANSFER LİSTEMİZDE ERKAN ZENGİN VE VOLKAN ŞEN YOK "
Transfer yasağını kaldırdıklarını acıklayan Başkan Cetin, "Takımımız transfer yapabilecek bir durumda. Transfer listemizde Erkan Zengin ve Volkan Şen yok. Goruşmeleri surdurduğumuz 4 futbolcu var. Her an 1-2'sini acıklayabiliriz. 6 yada 7 transfer yapmamız gerekiyor. Bunun yanında yollarımızı ayıracağımız oyuncularımız da var. Teknik direktorumuzun raporu doğrultusunda hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Deniz TOKAT