ozel acıklamalarda bulundu. Duzgun, "İkinci yarıya en az 6-7 transfer yaparak başlayacağız. Bu ligde kalacağız, herkes emin olsun" dedi. "CAMİAMIZ HUZURLU OLSUN"Erzurumspor Başkanı Duzgun, ligin ikinci yarısında taraftarlarına farklı bir takım izleteceklerini soylerken, "Ne soyleyeceğim bilmiyorum. Şanssızlığımızı kıramadık. Ulkemizin en iyi takımlarından birine karşı oynadık. İlk 45 dakikada Fenerbahce'nin tek pozisyonu ve tek golu var. İlk defa bir macın ilk yarısının sonuna 5 dakika eklendiğini gordum. O golu yemeseydik sonucun daha değişik olacağını duşunuyorum. Orta sahada en iyi iki oyuncumuz sakatlandı. Henuz bilgi alamdık inşallah bir sıkıntı yoktur. İkinci yarı da malum. Hak edenin bir mac olmadı bence. Diğer maclarımıza bakacağız. İkinci yarıya en az 6-7 transfer yaparak başlayacağız. Bu ligde kalacağız herkes emin olsun. Sezon başında yapılan yanlış işler ve yanlış kadro muhendisliğinin cezasını bizler, bu şehir cekiyor. Camiamız huzurlu olsun" şeklinde konuştu. "ERUZURUM OZEL BİR ŞEHİR"Medyada Erzurum'un soğuk bir şehir olmasının surekli gundeme gelmesini değerlendiren Duzgun, "Spor yorumcularına baktığımızda Erzurum soğuk yorumları yapıyor. 5-6 derecede futbol oynadık. Erzurum'un algısıyla oynamasınlar. Bu şehirde 1 milyon, bu bolgede 5 milyon kişi ulkenin ve şehrin bekciliğini yapıyorken bu tarz şeylere gerek yok. Burada 90 dakikayı şikayet etmeye kimsenin hakkı yok. Erzurum guzel ve ozel bir şehirdir. Selcuklu şehridir ve şehrimize sahip cıkalım" diye konuştu.

- ErzurumKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Turgay İPEK