Fenerbahce Kulubu Başkanı Ali Koc, Buyukşehir Belediye Erzurum macı sonrası carpıcı acıklamalarda bulundu.
Dun oynanan Karagumruk-Konyaspor macında yayıncı kuruluşa yansıyan Fenerbahce'ye yonelik kotu tezahurata değinen Koc, "Son derece ciddiyetsiz, saygısız bir durum" ifadelerini kullandı.

"Şu an bir dekoder kampanyasına gitmeyi duşunmuyoruz" diyen Ali Koc, Ancak boyle devam ederse, hayatlarında goremeyecekleri boykot kampanyası başlatırız. Ben şu ana kadar hep onların yanında oldum. 'Aynı gemideyiz. Onlar da para kazanacak, kazansın' dedim. Bu cozulmeyecekse Fenerbahce'nin ne olduğunu gorurler. Gosteririz. Hodri meydan" şeklinde konuştu.
[h=3]İşte Ali Koc'un acıklamaları;[/h]"Erzurum cok guzel bir şehir. Fenerbahcelilerin cok olduğu bir şehir. Kurtuluş Savaşı'nın başladığı şehirlerden... Mac saatleriyle ilgili bazı kulupler de serzenişte bulunuyor. Doğrudur. Ama bizim bir talebimiz olmayacak. Bizi cok iyi ağırladı Erzurumlular burada..."
"Sezon başından bu yana Fenerbahce'ye karşı yayıncı kuruluşun anlayamadığımız politikaları var. Dun bizimle ilgili olmayan bir macta tezahuratları biliyorsunuz. Saatine baksanız bile bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Son derece ciddiyetsiz, saygısız bir durum."
"Taraftarımız bu konuyu gundemde tutsun... Şu an bir dekoder kampanyasına gitmeyi duşunmuyoruz. Ancak boyle devam ederse, hayatlarında goremeyecekleri boykot kampanyası başlatırız. Ben şu ana kadar hep onların yanında oldum. 'Aynı gemideyiz. Onlar da para kazanacak, kazansın' dedim. Bu cozulmeyecekse Fenerbahce'nin ne olduğunu gorurler. Gosteririz. Hodri meydan..."