Genclerbirliği'nden Trabzonspor'a transfer olan Berat Ayberk Ozdemir, İlhan Cavcav Tesisleri'nde, Başkent ekibiyle vedalaştı.
Kulupten yapılan acıklamaya gore, takım arkadaşlarıyla, teknik ekiple ve kulup personeliyle bir araya gelerek veda konuşması yapan Berat, Genclerbirliği Kulubu Başkanı Murat Cavcav ve Yonetim Kurulu uyeleriyle goruştu.

Genclerbirliği'nin kendisi icin bir yuva olduğunu, bir gun yolunun yeniden İlhan Cavcav Tesisleri'yle kesişeceğini belirten Berat vedasında,"8 yaşında girdiğim tesiste telleri aşarak A takıma cıktım. Yeri geldi mutluluğumu, yeri geldi acılarımı bu tesiste yaşadım ve bugun Berat'ı, Berat yapan Genclerbirliği'nden ayrılıyorum. Yuvama veda ediyorum." ifadelerini kullandı.
Başkan Cavcav'a emekleri ve desteği icin teşekkur eden Berat, kalbinin bir koşesinde her zaman Genclerbirliği'ni taşıyacağını aktardı.
Cavcav da "Altyapımızdan cıktın, oynadığın futbolla ve karakterinle bizi gururlandırdın. Şimdi yine bizim altyapımızı gururla temsil edeceğinden şuphem yok. Başarılar diliyorum."değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ercan ATA