Fenerbahce, Super Lig 18. hafta karşılaşmasında BB Erzurumspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Macın ardından duzenlenen basın toplantısında iki takım teknik direktorleri musabakayı değerlendirdi.
Fenerbahce Teknik Direktoru Erol Bulut, ilk yarıda zeminin kotuluğu sebebiyle istedikleri oyunu oynayamadıklarını soyledi. Bulut, "Bugun zor bir deplasmanda hava şartları normal olmasa da gene Erzurum baktığımızda daha soğuk oluyor. Bugun 4-5 derecede top oynadık. Hava iyi ancak zemin biraz kotuydu, istediğimiz oyunu ilk yarıda da tam anlamda sahaya yansıtamadık. Buna rağmen yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeye calıştık, birini değerlendirdik. İkinci yarıda daha cok istediğimiz şekilde oyunu gercekleştirip baskılı oynamaya calıştık. Nitekim 2 ve 3'uncu golu atmış olduk. Kalemizde hic pozisyon vermedik. Biraz farklı bir oyun olması gerekiyordu Erzurum'a karşı hava ve saha şartlarından dolayı. Akıllı oyun, 3 puan. Yolumuza 3 puanla devam ettiğimizden dolayı futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bulut, basın mensuplarının Mesut Ozil transferiyle ilgili sorusuna cevap vermedi.MESUT BAKKAL: MACIN SKORU BU DEĞİLDİUzgun olduğunu belirten BB Erzurumspor Teknik Direktoru Mesut Bakkal ise "Niye uzgunum? Cok fazla oyunu vermeden, pozisyon vermeden ozellikle ilk devredeki 44'uncu dakikaya kadar oynadığımız baskılı oyun. Macın skoru bu değildi. 4 tane sakat bir anda vermek, zaten dar bir kadro. Farnolle, Obertan, Petrus ve Hasan. Bir anda değişiyorsunuz. Cok iyi giden bir oyun, ilk yarı yediğimiz bir gol. Hakikaten uzgunum. İlk yarıdaki macın sonucu bu değil. Boyle olmaması gerekiyordu. Fenerbahce'ye yenildik diye karalar bağlayacak değiliz, şahsen ben hic değilim. 22 tane mac, tam 66 puan var. Zaten bu iş surec olarak uzun surec. Gerekli olan yonetimin yaptığı calışmalar ve bizim de onayladığımız transferlerin bir an once yapılıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Fenerbahce'nin, bu kadar geniş kadronun, bu kadar kaliteli ayakları bulunan kadronun bizim karşımızda bu kadar etkisiz kalabileceğini mactan once soyleselerdi duşunmezdim. 44'e kadar inanılmaz oynayan, mucadele veren Erzurumspor takımı vardı. Biraz daha oyunu forse edebilseydik, daha iyi pozisyon uretebilseydik, bunu yapabilseydik oyun farklı olurdu" diye konuştu."PES EDEN BİRİ DEĞİLİM"Takımda eksiklerin belli olduğunu ifade eden Bakkal, şunları soyledi: "Yapılacak net, eksiklerimiz belli. Belirlediğimiz veya bize uygun alabileceğimiz oyuncular belli. En kısa surede onları aramıza dondureceğiz, yolumuza devam edeceğiz. Uzgunum, ilk devre skor bu olmamalıydı. Futbolcularım emeklerinin karşılığını almalıydı. Kadroyu biraz daha derinleştirip yolumuza devam edeceğiz. Cunku ben buraya gelirken surecin boyle olacağını biliyordum. 4'uncu macımız. Ama hayatta pes eden biri değilim. Bu turlu inişli cıkışlı grafikleri bekleyen birisiyim. Onun icin de en azından takımı tanıma, yapacağımız işin net doğruluğunu calışmakla daha iyi anlıyorum. En kısa zamanda yonetim calışmasıyla transferleri yapıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Salih TEKİN