Ulkemizde Acık Oğretim Lisesi'nde okuyan yuz binlerce oğrenci var. Acık Oğretim Lisesi mezunu olmak icin gunden gune cabalayan, sınavlara hazırlananlar bu yıl koronavirus salgını nedeniyle halen 1. Donem sınavlarına katılım sağlayamadı. Neredeyse her gun araştırmaya gecen AOL oğrencileri, AOL kayıt yenileme ve Acık lise sınavları ne zaman yapılacak? MEB 2021 AOL 1. Donem sınav tarihlerini acıkladı mı, acık lise kayıt tarihleri belli oldu mu? sorularına cevap arıyor. İşte AOL hakkında yaşanan son durum...
[h=3]ACIK LİSE SINAVLARI NE ZAMAN 2021?[/h]Acık Oğretim Lisesi sınavları ile ilgili henuz bir tarih duyurulmadı. MEB ise konuya ilişkin şu acıklamayı yapmıştı;

"5 ARALIK 2020 CUMARTESİ ve 6 ARALIK 2020 PAZAR GUNU YAPILACAK OLAN ACIK OĞRETİM LİSESİ SINAVLARI
KOVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.
GELİŞMELERLE İLGİLİ OKULUMUZUN WEB SİTESİNDEN DUYURU YAPILACAKTIR."[h=3]AOL İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?[/h]2020-2021 Eğitim yılının AOL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri henuz belirlenmedi. MEB ise konuya ilişkin şu paylaşımı yaptı;
"2020/ 2. DONEM YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELİRLENEREK EN KISA SUREDE PAYLAŞILACAKTIR.
ACIK OĞRETİM LİSESİ İLE İLGİLİ TUM BİLDİRİMLER İCİN WEB SİTEMİZİ TAKİP ETMENİZ ONEMLE RİCA OLUNUR."