MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, okul bahcesinde oğretmenlerin katılımı ile gercekleştirilen bayrak toreninin fotoğrafını paylaşarak, "Oğrencisiz bayrak toreni olmuyor; cocuklarımızın sesinde yukselen milli marşımız avlularda yankılanmalı" dedi.
Bakan Selcuk, Twitter hesabından, bugun bir okulun bahcesinde oğretmenlerin katılımı ile gercekleşen bayrak toreninin fotoğrafını paylaştı. Bakan Selcuk mesajında ise, "Fotoğrafa uzun uzun baktım. Bu ayrılık, uzun surmesin daha. Oğrencisiz bayrak toreni olmuyor; cocuklarımızın sesinde yukselen milli marşımız avlularda yankılanmalı. Maske, mesafe ve tedbirlerle cok ciddi yol aldık; lutfen, gayreti elden bırakmayalım. Okullar cocuklarındır" dedi.

'UZAKTAN EĞİTİMDE OĞRETMENLİK DAHA ZOR'Bakan Selcuk, bir diğer paylaşımında da, "Bunu, dunyadaki tum eğitimciler soyluyor ama yinelemek lazım; Uzaktan eğitimde oğretmenlik yapmak, yuz yuze eğitimdekinden cok daha zor ve yıpratıcı. Meslektaşlarımın cok yorulduğunu biliyorum. İnşallah, salgın azaldığında derslerimizi sınıflarımızda rahatca yapabileceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı