İbo Show'a Cem Yılmaz, Zafer Algoz, Mazhar Alanson, Fuat Guner, Ozkan Uğur konuk oldu. Unlu komedyen Cem Yılmaz, A.R.O.G filminin setinde surekli 'Kop Gel Gunahlarından' şarkısını dinlediklerini soyledi. Yılmaz, daha sonra da studyoda Zafer Algoz ile 'Kop Gel Gunahlarından' isimli şarkıyı okudu.
Zafer Algoz ve Cem Yılmaz'ın şarkıyı okumasından sonra İbrahim Tatlıses, "Bu şarkı Yıldız Tilbe'nin. Guzel bir şarkı" dedi.

[h=3]"O BİZİM CANIMIZ"[/h]Tatlıses acıklamasının devamında Yıldız Tilbe'nin 'Kop gel gunahlarından' şarkısı icin "Yıldız'a 'okuyabilir miyim?' dedim. 'Oku!' dedi. Sonra şarkı yeniden patladı. Yıldız da yazmış. Severiz. Deli-meli ama olsun, o bizim canımız" diye konuştu.
[h=3]İBO SHOW'A MI CIKIYOR?[/h]Tatlıses'in bu sozleri sonrası Yıldız Tilbe'nin ne diyeceği merak edilirken yıllardır birbirleri hakkında yorum yapmayan ikilinin yine aynı programda bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.
[h=3]YILLAR ONCE KUSMUŞLERDİ[/h]Yıllar once İbo Show'a konuk olan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses arasında canlı yayında buyuk bir kavga yaşanmıştı. Programda Tatlıses, "Abi beni dovuyorlar, gel beni kurtar, dedin, ben de geldim seni o p.......lerin elinden aldım" demiş, Yıldız Tilbe de bu ifadelere sert cıkmıştı. Olay sonrası Yıldız Tilbe, studyoyu terk etmişti.
[h=3]YILDIZ TİLBE, İBO'YU AFFETİĞİNİ SOYLEMİŞTİ[/h]Yıllar once yaşanan bu kavga ile ilgili Yıldız Tilbe, 2016 yılında acıklamalarda bulunmuştu. Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses'i affettiğini belirterek şunları soylemişti:
"Hic kimseyle dargınlığım yok! Hic kimseyle dargınlığı surdurmeye değmez. Hayat o kadar uzun değil. Eğer olumsuz olsaydım kimseyle konuşmazdım. Herkes kendi bayrağını taşıyor. Onun gibi bir ses daha gelir mi? Herkesten bir tane var."