Super Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Atakaş Hatayspor'un teknik direktoru Omer Erdoğan," Oyun anlamında surekli kendimizi geliştiriyoruz. Fiziksel anlamda iyi durumdayız. Bunu devam ettirdiğimiz surece inşallah cok guzel başarılara imza atarız." dedi.
Antakya Ataturk Stadı'nda oynanan macın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamada bulunan Erdoğan, karşılaşmanın istedikleri gibi başladığını soyledi.
Erdoğan, Beşiktaş'ı baskılarla hataya zorlamaya hedeflediklerini ve bunda başarılı olduklarını kaydetti.
İlk yarıda rakibe cok net pozisyon vermediklerini ifade eden Erdoğan, şoyle devam etti:
"Calışmalarımızda bazı şeyleri hatırlatmamıza rağmen bir anlık bir hatadan 2-2 olduktan sonra 3-2'yi bulmak icin yine pozisyonlar yakaladık. Ekranda inceleme şansı buldum. Ben bu gune teknik direktorluğe başlarken hakemlerle ilgili herhangi bir acıklama yapmama kararı aldım. Eğer bir VAR sistemi varsa bu ozellikle Akintola'nın attığı golde benim gorduğum kadarıyla top rakipten geri geliyor. Gol olmasını duşunuyorum. Cok cabuk karar verdi."
Erdoğan, ikinci yarı da biraz daha topu rakibe vererek ani atakla pozisyon bulmaya calıştıklarını ve orada da iyi pozisyonlar bularak takım savunmasını iyi yaptıklarını belirtti.
Futbolcuların sergilediği performanstan memnun olduğunu ifade eden Erdoğan, "Oyun anlamında surekli kendimizi geliştiriyoruz. Fiziksel anlamda iyi durumdayız. Bunu devam ettirdiğimiz surece inşallah cok guzel başarılara imza atarız." diye konuştu.