MELEK İPEK: EN AZINDAN BURADA DAYAK YOK
Antalyada, ellerini kelepceleyip kendisini cıplak halde saatlerce doven eşi Ramazan İpek'i (36) av tufeği ile oldurmekten dun tutuklanan Melek İpek'i (31) ziyaret eden Avukat Ahmet Onaran, "Kızlarını cok ozlediğini, desteğiniz, duyarlılığınız ve dualarınız icin cok teşekkur ettiğini, adaletin yerini bulacağını ve bir an once evlatlarına kavuşacağını soyledi. Burada nasılsın diye sorduğum da 'En azından burada dayak yok' diye cevap verince tutulup kaldım" dedi.

Antalya'nın Doşemealtı ilcesinde, iddiaya gore evlerinde gecen perşembe gecesi cıplak halde kocasının kelepceli işkencesine maruz kalan Melek İpek, eşi Ramazan İpek'i aralarında cıkan arbedede av tufeğinin patlaması sonucu oldurdu ve ardından jandarmayı arayarak teslim oldu. İpek cıkarıldığı mahkemece tutuklandı.MELEK İPEK: ADALET YERİNİ BULACAKAntalya Doşemealtı L Tipi Cezaevi'nde kalan Melek İpek'i ziyaret eden Avukat Ahmet Onaran, muvekkilinin sağlık durumuyla ile ilgili sıkıntıları cezaevi yetkililerine bildirdiğini acıkladı. Melek İpek'le konuşan Onaran, kızlarını cok ozlediğini, desteğiniz, duyarlılığınız ve dualarınız icin cok teşekkur ettiğini, adaletin yerini bulacağını ve bir an once evlatlarına kavuşacağını soyledi. Burada nasılsın diye sorduğumda 'En azından burada dayak yok' diye cevap verince tutulup kaldım" dedi.'OZGUR KALACAĞINA INANCIMIZI KORUYORUM'Melek İpek'in tutukluluk surecine itiraz edeceklerini acıklayan Onaran, "İtiraz surecinde dosyasının daha dikkatli ve ozenli gozler tarafından okunduğu zaman Melek İpek'in bir an once ozgur kalacağına inancımızı koruyorum. Surece katkı sağlayan ve bu davayı sonuna kadar go¨nu¨llu¨lu¨k esasına gore takip edeceklerini ifade eden yuzlerce hukukcumuza, sosyal medyada Melek İpek'in sesi ve nefesi olmak adına paylaşımda bulunan ve sayıları milyonlara yaklaşan gonul insanlarına, sivil toplum orgutlerine ve dahi Melek'in haklı mucadelesi icin dertli olan herkese Melek İpek ve ailesi adına canı gonulden teşekkur ederim" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Aslı DURAN