- Nedim Ozbey: "Elemelerden cıkmak istiyoruz, cıktıktan sonra konuşacağımız cok şey var"
İSTANBUL - CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri icin hazırlıklarını tamamlayan A Milli Erkek Voleybol Takımı, bugun Uskup'e gitti. Başantrenor Nedim Ozbey, kamp surecini ve elemelerle ilgili goruşlerini aktardı.
En formda oyuncularla hazırlık kampını tamamladıklarını vurgulayan Ozbey, "En buyuk onceliğimiz oyuncularımızı korona virusten korumamızdı, buraya kadar bunu başardık. Rakiplerimiz Bosna Hersek ve Kuzey Makedonya olacak. Danimarka Hukumeti izin vermediği icin Danimarka elemelerden cekildi. Kuzey Makedonya, CEV kurallarına gore iki macını da kendi ulkesinde oynamak uzere anlaşma yaptı. Bana gore haksızlık oldu, iki macın da orada olmaması gerekiyordu ama muhim değil. Bu durum bizi daha cok kamcıladı" dedi.
12 Ocak'ta Bosna Hersek ile arkasından 13'unde Kuzey Makedonya ile oynayacaklarını hatırlatan Ozbey, "Bir gun ara yapıp tekrar Bosna Hersek ve Kuzey Makedonya ile oynayıp toplam 4 mac yapacağız. O 4 mac sonucunda da birinciler Avrupa Şampiyonası'na direkt gidecek. İkinciler ise diğer grupların ikincileriyle puan ve averajların hesaplanmasının ardından en iyi ikincilerin gideceği bir turnuva olacak. Oradan birinci olarak cıkacağımızı duşunuyorum, onun icin burada gerekli tum hazırlıklarımızı yaptık. Son gunlerde şanssız bir sakatlık yaşadık. Oğulcan cok formda olduğu bir donemde kolundan bir sakatlık gecirdi. Onun yerine Arda Bostan tekrar kadroda devam ediyor. Son sakatlığın dışında tum cocuklarımızla cok iyi bir kamp sureci yaşadık, calışmalarımız gayet verimliydi. Elemelerden cıkmak istiyoruz, cıktıktan sonra konuşacağımız cok şey var" diye konuştu.