Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Fatih Karagumruk'te Teknik Sorumlu Atılay Canel, "Bugunku macı biz Karagumruk stadında oynasaydık cok daha farklı olurdu. Bizim zeminimiz bana gore Turkiye'deki sayılı zeminlerden bir tanesi" dedi.
Super Lig'in 18. haftasında Fatih Karagumruk, Konyaspor'u Kocaeli'de oynanan macta 2-1 mağlup etti. Fatih Karagumruk Teknik Sorumlusu Atılay Canel, macın ardından mucadeleyi değerlendirdi. Kocaelispor Yonetim Kurulu'na saha icin teşekkur ederek sozlerine başlayan Canel, "İstediğimiz oyun duzenini sahaya yansıttık. Bugunku macı biz Karagumruk stadında oynasaydık cok daha farklı olurdu. Bizim zeminimiz bana gore Turkiye'deki sayılı zeminlerden bir tanesi, gayet guzel zeminimiz var. Bu kadar suyu tutmazdı. Futbolcular da bu kadar guclukle mucadele etmezlerdi" diye konuştu.
Stat ile ilgili basın mensuplarının yonlendirdiği sorulara da cevap veren Canel, "Belki de yavaş yavaş Sakarya'ya gideceğiz veya Bursa'ya gideceğiz. Kocaelispor bir kere verir sahasını, belki bir daha vermez. Herkes bir kere verir sahasını. Yavaş yavaş butun Turkiye'yi dolaşacağız gibi" yorumunu yaptı. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı