ALANYA'DA KISITLAMADA PLAJLAR TURİSTLERE KALDI
Alanya'da ocak ayının ortalarına gelinmesine rağmen hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının 19 dereceyi gosterdiği guzel havayı fırsat bilen turistler dunyaca unlu sahillere akın etti. Hafa sonu uygulanan sokağa cıkma kısıtlamasından muaf olan turistler, guzel havanın ve denizin keyfini cıkardı.

'TURKİYE'DE OLMAK GUZEL'ABD California'dan Turkiye'ye tatile gelen Priti Ziinski (58), Antalya'yı ve Alanya'yı gezdiğini ve cok beğendiğini soyledi. Ziinski, "Turkiye cok guzel bir ulke. Ben cok geziyorum. Once Antalya'da kaldım şimdi Alanya'dayım. Herkes gibi ben de Covid-19'u sevmiyorum. Kısıtlamalardan dolayı turistler yalnız kalıyor. Kafeler, restoranlar her yer kapalı. Burada olmak guzel. 6 hafta once Japonya'daydım. Orada alınan onlemler de cok sıkı. Turkiye'de olduğum icin mutluyum" dedi. Turkiye'de alınan koronavirus tedbirleri hakkında da konuşan Ziinski, sıkı tedbirlerin alınmasının normal olduğunu soylerken, "İnsanları kontrol altında tutmak icin tedbirlerin alınması normal" diye konuştu.'KENDİMİZİ BURADA GUVENDE HİSSEDİYORUZ'Almanya Hamburg'dan tatile gelen Mahir Arslan(28), Turkiye'de kendilerini guvende hissettiklerini anlatırken, şunları soyledi: "Cok guzel olduğu ve havalar sıcak olduğu icin buraya tatil yapmaya geldik. Buradaki tedbirler guzel. Kendimizi guvende hissediyoruz. Onun icin buradayız."Burcu MUTLU- Engin ANAK/ALANYA (Antalya),
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Burcu MUTLU