Super Lig ekiplerinden Goztepe'de istifası kabul edilen teknik direktor İlhan Palut, "Goztepe'deki gorevimden ayrılmamın hem Goztepe hem de benim icin daha doğru bir adım olacağı kararını verdim." ifadesini kullandı.
Palut, yaptığı yazılı acıklamada, 1 yılı aşkın bir suredir devam ettiği Goztepe Kulubundeki gorevinden bugun itibarıyla ayrıldığını belirtti.
2020-2021 sezonuna Goztepe icin bir değişim ve gencleştirme planı ile başladıklarını bildiren Palut, şunları kaydetti:
"Bu değişim surecinde takımımız 11. haftaya kadar başarılı bir performans sergileyerek ligde 5. sırada yer buldu. Takip eden haftalarda maalesef bu performansımızı surduremedik ve kotu sonuclarla karşılaştığımız bir periyot yaşadık. Soz konusu surecten dolayı Goztepe'deki gorevimden ayrılmamın hem Goztepe hem de benim icin daha doğru bir adım olacağı kararını verdim. Bunu yonetim kuruluna ilettim ve yaptığımız goruşmede onlar da bu kararımı saygıyla karşıladılar. Bu guzel kulupte calıştığım surece bana destek veren başta cok değerli başkanımız Mehmet Sepil'e, yonetim kuruluna, ekibime, futbolcu kardeşlerime, bizi her konuda destekleyen calışma arkadaşlarıma ve Goztepe taraftarına cok teşekkur ediyorum."
Super Lig'de 41 karşılaşma
Gecen sezon 11. haftada Goztepe'de goreve başlayan İlhan Palut, Super Lig'de 41 maca cıktı. Bu karşılaşmalarda 12 galibiyet, 13 beraberlik ve 16 yenilgiyle sahadan ayrılan sarı-kırmızılı ekip, 56 gol atıp, kalesinde 58 gol gordu.
Goztepe, İlhan Palut yonetiminde bu sezona iyi bir başlangıc yapmasına rağmen galip gelemediği son 6 karşılaşmada 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ali Korkmaz