Super Lig kariyerinde ilk macına Galatasaray karşısında cıkan 23 yaşındaki Ubeyd Adıyaman, macın ardından Instagram hesabından bir mesaj yayınladı. Mesajda eleştirilere cevap veren kaleci, uzgun olduğunu belirtti.
[h=3]İşte Ubeyd'in yaptığı acıklamanın tamamı;[/h]Oncelikle herkese hayırlı geceler sağlıklı gunler dilerim. Bugun ki aldığımız kotu sonuc ve bana guvenen herkesin guvenini boşa cıkardığım icin cok uzgunum. Yıllarca hayalini kurduğum o an bugun bana nasip oldu.
O anımdaki halimi anlatmaya kelimeler bulamıyorum, coğu futbolcu abim ve kardeşlerim bunu yaşamıştır adım gibi biliyorum. Sonucun boyle olmasına en buyuk etkenin ben olduğumu da biliyorum. Hicbir bahanenin arkasına da sığınmayacağım. "Yaşım gencti, ilk macımdı" gibi cumleler yazmayacağım. Bugunku yaptığım butun yanlışlardan, hatalardan dolayı oncelikle bana guvenen herkesten daha sonra tum futbol camiasına ve futbol sevdalılarına kendi adıma ozru bir borc bilirim.
[h=3]"BEN BABASIZ BURALARA KADAR GELDİM"[/h]Hepinizden tek tek ozur diliyorum. Gundemin boyle olmasına sebebiyet veren benim. Ama şunları da dile getirmek istiyorum. Bircok hayallerle cıkılan macı bu şekilde bitirmek gercekten cok acı verici. Mactan sonra aldığım mesajlar. Anneme, nişanlıma yazılan ağza alınmayacak şeyler soyleyen vicdanlar lutfen kendini benim yerime koysun. Acıtasyon yapmıyorum. Ben babasız, annemin canla başla calışarak helal para kazanarak bizi buyutmesiyle buralara kadar geldim.
[h=3]"ELİ AYAĞI TİTREYEN KARDEŞİNİZE ŞİKECİ DİYE DAMGA VURDUNUZ"[/h]Babasız buyuyen, yokluk goren coğu insan bilir babasız buyumenin ne demek olduğunu. Ben bugun hatamın buyuk olduğunu biliyorum ama siz abilerime, kardeşlerime sesleniyorum. İlk macına cıkan heyecandan eli ayağı titreyen bu kardeşinize şikeci diye damga vurdunuz. Bir şeye acıklık getirmek istiyorum. Biliyorum coğu yerde 13-14 yaşlarında alt yapıda oynarken attığım Twittler gundem olmuş. Ben ulkemizi gururla temsil eden butun buyuk takımlarımız icin bir cok tweet attım ama herkes işine geldiği gibi yorum yapmış.
[h=3]"YAZDIKLARIM COCUKLUK HEVESİMDİ"[/h]Yer bildirimlerim gundem olmuş. O tweetleri lutfen attığım tarihte oynadığım maclara bakarak eleştirsinler. Cocukluk hevesimizdi hepsi, bir coğumuz da kullanmışızdır. Ama cocukluk zamanımda yazdığım şeyler yuzunden şikeci damgası yemek gercekten kaldırılacak bir yuk değil.
Bunları yazmak zorundaydım. Yazdıklarımdan alınan incinen birileri olduysa tekrardan ozur dilerim. Herkese sağlıklı hayallerinizi gercekleştirebileceğiniz bir omur dilerim.