ANTALYA'da gece yarısı elinde bıcakla sokaklarda dolaşan Sefa E., polis ekiplerince yakalandı. Olayı goruntuleyen gazetecilere "Beni cekme abi" diyerek tepki gosteren Sefa E. hakkında, sokağa cıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL ceza uygulandı.
Olay, dun gece saatlerinde Muratpaşa ilcesi Ucgen Mahallesi'nde meydana geldi. Elinde bıcakla sokakta dolaşan Sefa E.'yi gorenler, durumu 112 Acil Cağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa surede olay yerine sevk edilen polis ve bekciler tarafından aranan Sefa E. bir sure sonra yakalandı. Sefa E.'nin uzerinde yapılan aramada bıcak ve poşet icerisinde 2 cep telefonu bulundu. Telefonların kime ait olduğunu soran polise once kendisi ve annesine ait olduğunu belirten Sefa E., bir sure sonra da telefonların kendisinin olmadığını soyledi.
Bu sırada kendisini goruntuleyen gazetecilere "Beni cekme abi" diyerek tepki gosteren Sefa E., polislere ise "Beni ekip aracına alın, beni gerekirse dovun ama cekmesinler" demesi dikkat cekti. Sokağa cıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL ceza kesilen, kesici alet taşımaktan hakkında idari işlem uygulanacağı belirtilen Sefa E., polis merkezine goturuldu.