Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Kilis'te yeni tip koronavirus (Kovid-19) mucadelesi kapsamında uygulanan sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle cadde, sokak ve meydanlar boşaldı.
Gaziantep'te kentin işlek noktalarında kısıtlamaya buyuk oranda uyuldu. Kentin farklı bolgelerinde uygulama yapan polis ekipleri, tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol etti. Belediye ekipleri de meydan, cadde ve sokaklarda temizlik calışmalarını surdurdu.
Şanlıurfa
Şanlıurfa'da, pazartesi gunu saat 05.00'e kadar surecek sokağa cıkma kısıtlaması dolayısıyla cadde ve sokaklarda sessizlik hakim.
Kentte başta Ataturk, GAP, İpekyol, Necmettin Cevheri bulvarları olmak uzere tarihi Balıklıgol Yerleşkesi de en sakin gunlerinden birini yaşıyor.
Guvenlik gucleri, kısıtlama kapsamında meydanlarda, caddelerde ve kentin bircok bolgesinde denetim yaparak durdurdukları araclarda surucu ve yolcuların kimlik ve izin belgelerini inceledi.
Belediye ekipleri de meydan, cadde ve sokaklarda temizlik calışması gercekleştirdi.
- Adıyaman
Adıyaman'da kısıtlama dolayısıyla cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.
İl Emniyet Mudurluğune bağlı ekipler denetim gercekleştirirken, belediye ekipleri ise calışmalar yaptı.
Kahramanmaraş
Yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ulke genelinde hafta sonu uygulanan sokağa cıkma kısıtlamasına Kahramanmaraş'ta buyuk oranda uyuldu.
Kahramanmaraş'ta sokak ve caddeler sessiz kalırken guvenlik gucleri kentin giriş ve cıkışları ile il merkezinde denetim yaparak vatandaşların kurallara uyup uymadığını kontrol etti.
Kentte gorevliler dışında cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.
Malatya ve Kilis'te de kısıtlama dolayısıyla cadde, sokak ve meydanlarda sessizlik hakim oldu.