ANKARA'da ailesi ile birlikte yaşadığı evden sabah saatlerinde ayrılan Elif Keskin'den (22), 10 gundur haber alınamıyor. Anne Nigar Keskin, "O bir yerlerde mutlaka zorla tutuluyor. Sadece tek istediğim kızım, başka hicbir şey değil" dedi.
Altındağ ilcesi Yıldıztepe Mahallesi'nde yaşayan Mustafa-Nigar Keskin ciftinin 2 cocuğundan biri olan Elif, 31 Aralık'ta sabah saatlerinde ailesi ile birlikte yaşadığı evden ayrıldı. Ancak Elif, aynı gun eve donmedi. Bunun uzerine Elif'i aramaya başlayan ancak sonuc alamayan aile, polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri, Elif Keskin'in bulunması icin calışma başlattı. Ayrıca Elif'in fotoğrafı sosyal medyada paylaşılarak, yardım istenildi.

'CAN GUVENLİĞİNDEN ENDİŞE EDİYORUM'Anne Nigar Keskin, kızının sabah erken saatlerde evden cıktığını belirterek, "Neden dolayı gittiğini bilmiyorum. Cunku biz uyuyorduk o cıkıp gittiğinde. Muhtemelen gece sosyal medyadan biriyle konuştu gitti. Cunku ustunde telefonu, parası, hicbir şeyi yok. Sadece cantasını almış, kıyafet falan hicbir şey almamış. Gidecek insan onceden hazırlık yapar, kıyafet falan alır. Benim kızım hicbir şeyini almamış, cantasını almış cıkmış. Kızımdan hicbir haber yok 10 gundur. Kızımın can guvenliğinden endişe ediyorum" dedi.'10 YAŞINDAKİ COCUK GİBİYDİ'Kızının daha once kaynaştırma oğrencisi olduğunu ifade eden Anne Keskin, "22 yaşındaydı ama kızım cok saftır. Kaynaştırma oğrencisiydi daha oncesinde. Biraz rahatsızlığı vardı. 10 yaşındaki cocuk gibiydi. Bir cocuğu nasıl kandırırsınız şekerle, cikolatayla; benim kızımı da cok rahatlıkla kandırırsınız. Cok cana yakındı, herkesle konuşurdu. Kucukken dikkat dağınıklığı, hiperaktivite vardı, raporluydu. Gorenlerin, duyanların haber vermelerini istiyorum. Bu kadar surede kızım haber vermeden durmazdı, mutlaka haber verirdi. O bir yerlerde mutlaka zorla tutuluyor. 10 gundur kızımdan haber alamıyorum. Sadece tek istediğim kızım, başka hicbir şey değil" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı