Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Osmanlı ile Anbar mahallelerindeki 2 arsanın eğitim yatırımı icin İl Milli Eğitim Mudurluğune tahsis edildiğini belirtti.
Belediyeden yapılan acıklamaya gore, Osmanlı ile Anbar mahallelerindeki 2 arsa eğitim yatırımı icin İl Milli Eğitim Mudurluğune tahsis edildi.
Acıklamada goruşlerine yer verilen Palancıoğlu, eğitime sozde değil, ozde hizmet ve yatırımda bulunduklarını, ilcedeki her okulda mutlaka bir yatırım ve hizmet gercekleştirdiklerini ifade etti.
Melikgazi ilcesinde eğitime yapılan yatırımların 2021 yılında da devam edeceğini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:
"Okullarda oğretmenler odası yenilemesi, dış cephe boyası, dış yalıtım, WC yenileme ve engelli rampası yapılarak, spor sahaları, zemin calışması gibi hizmetlerimizi eğitim hizmetine sunuyoruz. Belediye olarak kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan yatırım ve hizmetler ilcemizin eğitime ve gelişimine katkı sağlamakta. Nitekim yapılan genel sınavlarda, bilgi yarışmalarında ve proje yarışmalarında artık Kayseri ilk sıralarda yer almaktadır. Bu belediyelerin eğitime sağladığı desteklerin de bir sonucudur."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Sercan Kucukşahin