Kısıtlamada korkuluğu sokup spor kulubune girdi, "Arkadaşlardan saklanıyordum" dedi
BURSA - Bursa'da sokağa cıkma kısıtlamasını fırsat bilen genc, spor kompleksinin camındaki korkuluğu sokerek iceri girdi. Polislerce kıskıvrak yakalanan gencin, 'arkadaşlardan saklanıyordum' diye bahane uretmesi dikkat cekti.
Olay, merkez Yıldırım ilcesi Şukraniye Spor Kulubunde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, sokağa cıkma kısıtlamasını fırsat bilen genc, tel orgulu citlerden atlayarak camlardaki bir korkuluğu sokup iceri girdi. Kayda değer bir şeyler arayan hırsızı gorenler, spor kompleksinin yoneticilerine haber verdi. Olay yerine gelen yetkililer, durumu polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı soyunma odalarında kıskıvrak yakaladı. Polisi karşısında goren genc, ağlamaya başladı. "Neden iceriye girdin" sorusuna 'arkadaşlarımdan kacıyordum. Buraya saklandım' diye cevap veren hırsızın bahane uretmesi dikkat cekti.
Gozaltına alınan zanlı, polis karakoluna goturuldu. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.