İzmir'in Buca ilcesinde tartıştığı taksiciyi bıcaklayıp aracını kacıran zanlı ile beraberindeki 3 kişi kovalamaca sonucu hastane bahcesinde yakalandı.
Gediz Mahallesi'nde 35 T 5994 plakalı taksi surucusu Haluk Akbulut (35) ile bir grup arasından tartışma cıktı. Tartışmanın buyumesi uzerine gruptakilerden A.U, Akbulut'u bıcaklayıp arkadaşlarıyla taksiyi alarak kactı.
Akbulut'un durumu bildirmesi uzerine polis ekipleri taksiyi takibe aldı. GPS kaydından aracın gittiği guzergahta onlem alana ekipler, taksiyi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahcesinde durdurdu. Aracta bulunan A.U. gozaltına alındı.
Şuphelinin ilk ifadesinde Akbulut'un gruptan arkadaşı E.K'ya carptığını ve bu sebeple cıkan tartışma sonucu olayı gercekleştirdiğini, E.K'yı hastaneye goturmek icin aracı aldığını ileri surduğu oğrenildi.
Şupheli A.U. ve aracta bulunan ikisi kadın 3 kişi ifadeleri alınmak uzere emniyete goturuldu.
Surucu Haluk Akbulut Katip Celebi Universitesi Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, taksinin carptığı ileri surulen E.K. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.