ANTALYA'da Muzaffer Y. (30), caminin ust katında bulunan korkuluklara iple asılı halde olu bulundu. Muzaffer Y.'nin akşam namazından sonra imama, Kur'an okuyacağını ve namaz kılacağını soyleyerek camiyi kapattırmadığı oğrenildi.
Olay, saat 19.00 sıralarında Kepez ilcesi Kultur Mahallesi'nde bulunan Orhan Tolunay Camisi'nde meydana geldi. Yatsı namazını kılmak uzere camiye gelen Mikail Gul, ust katta bulunan kadınlar bolumundeki korkuluklarda bir kişinin iple boynundan asılı halde olduğunu gordu. Gul, durumu 112 Acil Cağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa surede olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde asılı duran kişinin yaşamını yitirdiği, kimliğinin ise Muzaffer Y. olduğu belirlendi.
'CAMİYİ KAPATTIRMADI'
Muzaffer Y.'nin, bir sure once Van'dan Antalya'ya geldiği oğrenildi. Bir aydır Orhan Tolunay Camisi'nde Kur'an oğrenmeye giden Muzaffer Y.'nin akşam namazından sonra imama, Kur'an okuyacağını ve namaz kılacağını soyleyerek camiyi kapattırmadığı oğrenildi. Polisin incelemesinin ardından Muzaffer Y.'nin cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mikail Gul, "Yatsı namazını kılmak icin camiye geliyorduk. Bugun yine geldik ve yukarıya cıktım. O esnada bir baktım arkadaş kendisini iple asmış. Tanıyordum kendisini ama cok samimi değildik. Yeni Kur'an okumaya başlıyordu. Camiye geldiğimde gorduğumuz manzara kotu oldu" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Adem AKALAN