Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim, Genclerbirliği macı sonrası transferle ilgili yaptığı acıklamada "Mohemed'i istiyoruz" ifadesi sarı kırmızılı taraftarlarda merak uyandırdı.
Tecrubeli teknik adamın ismini zikrettiği futbolcunun Mısır ekibi Zamalek'te forma giyen 23 yaşındaki Mostafa Mohamed olduğu anlaşıldı.

Ulkesinin onde gelen kuluplerinden olan Zamalek'te forvet bolgesinde forma giyen Mohamed, attığı gollerin yanı sıra surati ve yırtıcı ozelliğiyle de adından soz ettiriyor. Futbola Zamalek'te başlayan Mohamed gectiğimiz sezon 43 resmi karşılaşmada 20 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Mısırlı oyuncu takımının en onemli yıldızlarından biri.
[h=3]FENERBAHCE İLGİLENMİŞTİ[/h]Yaz transfer doneminde Fenerbahce'nin Mostafa Mohamed'i transfer etmek istediği, Mısırlı oyuncunun da Turkiye'ye gelmeye sıcak baktığı biliniyor. O donem France Football'a konuşan 23 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahce'nin beni istediği doğru. Cok buyuk bir kulup. Yakında 23 yaşında olacağım. Kariyerimde one doğru bir adım atıp artık Avrupa'da oynamalıyım. Mısır'dan ayrılmak istiyorum" demişti.
Zamalek Başkanı Mortada Mansour'un iki ulke arasındaki siyasi problemleri gerekce gostererek bu transfere sıcak bakmaması hakkında da konuşan Mısırlı golcu, "Ben profesyonel futbolcuyum. Benim bunlarla ilgim yok. Siyaset benim işim değil. Daha once Trezeguet ve Elneny'nin yaptığı gibi Turkiye'de oynamak istiyorum. Orada harika bir lig var" diye konuşmuştu.