Kayserispor Kulubu Onursal Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ozhaseki, "Bugun cok şukur iyi bir mucadele oldu. Galibiyeti hak ettik." dedi.
Super Lig'in 18. haftasında Hes Kablo Kayserispor'un Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği macın ardından acıklama yapan Ozhaseki, birkac haftadır takımın iyi oynadığını soyledi.
Hakem hatalarının da yaşandığına değinen Ozhaseki, bazı maclarda son dakikalarda gol yiyerek mucadeleyi kaybedebildiklerini ifade etti.
Ozhaseki, macla ilgili şunları kaydetti:
"Bugun cok şukur iyi bir mucadele oldu. Galibiyeti hak ettik. Bugun cocuklar istediler ve galip geldiler. İnşallah bundan sonra da yeni gelecek olan hoca ile bir ivme yakalarız. Zaten ligin devre arası yaklaşıyor. Değerli başkanımız da hicbir fedakarlıktan kacmıyor. Her turlu sıkıntıyı cozuyor. Ellerine sağlık. Başta başkanımızı ve yonetim kurulundaki arkadaşları tebrik ediyorum. Cunku yılların biriken bir sıkıntısı vardı. Bu sıkıntıyı aşmak, transfer tahtasını actırmak, eskilerin borcunu odemek yeni gelenlerin nazı ile oynamak kolay değil. Nihayetinde bunların coğu profesyonel. Kayserililik ruhu ile oynamıyor ki, bunlar para icin oynuyorlar. Bu sıkıntıları giderebilmek cok kolay değil."
Kayserispor Başkanı Berna Gozbaşı'nın başarılı bir yonetici olduğunu vurgulayan Ozhaseki, "Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri'ye geldiğinde bir yerde yemek yemiştik. Oraya ben Berna Gozbaşı'nı da davet etmiştim. Daha sonra da Cumhurbaşkanımızı tanıştırırken 'Kayseri'de bulabildiğimiz tek babayiğit bu efendim' dedim. Berna başkanımızla uzun sure sohbet etmişti Cumhurbaşkanımız. Başarı diledi." ifadelerini kullandı.