Koronavirus nedeniyle yasak olmasına rağmen Noel'i birlikte kutlayan yıldız futbolcular Manuel Lanzini, Erik Lamela, Giovani Lo Celso ve Sergio Reguilon'un goruntuleri İngiltere'de tartışma yaratmıştı.
Yaptığı davranıştan dolayı uzgun olduğunu belirten Lanzini, sosyal medyada ozur paylaşımı yaptı. Arjantinli futbolcu, kişisel Instagram hesabından konuyla ilgili yaptığı acıklamada, "Noel'de yaptığım kotu bir davranıştı. Eylemler icin tam sorumluluk almak istiyorum. İnsanların guvende kalmak icin buyuk fedakarlıklar yaptığını biliyorum ve daha iyi bir ornek olmalıydım. Noel'deki eylemlerim hakkında cok duşundum ve olanları değiştiremeyeceğimi biliyorum, ancak kulup ve yonetici ile konuştum ve bundan iyi bir şey cıkmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

[h=3]BAĞIŞ YAPACAĞINI DUYURDU[/h]Uzun zamandır West Ham United'da bulunduğunu vurgulayan Manuel Lanzini, "Uzun zamandır West Ham'dayım, bu yuzden topluluğun kulup icin ne anlama geldiğini biliyorum ve bizim, topluluğumuz ve hayranlarımız icin cok değerli olan bir davaya katkıda bulunmak istiyorum. Gıda bankasına bağış yapacağım ve umarım bu onlara bu kadar zor bir zamanda yardımcı olabilir" dedi.