Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Toren, 10 Ocak Calışan Gazeteciler Gunu dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Toren mesajında, basının, milletin, şehrin ortak sesi ve kamuoyunun da vicdanını temsil ettiğini belirtti.
Gazeteciliğin zor bir meslek olduğuna işaret eden Toren, zaman ve mekan tanımayan, buyuk ozveri ve fedakarlık isteyen, yeri geldiğinde hayatın dahi ortaya konulduğu meşakkatli ve yıpratıcı bir meslek olduğunu vurguladı.
Toren, meslek erbaplarının her turlu saygıyı ve takdiri fazlasıyla hak ettiğinin altını cizdi.
Pandemi şartlarında gorevlerini buyuk bir sorumlulukla yerine getiren gazetecilere teşekkur eden Toren, şunları kaydetti:
"İcinde bulunduğumuz kuresel sorun olan koronavirus ile mucadele doneminde kendi sağlıklarını hice sayarak vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmek icin canla başla calışan tum gazetecilerimize teşekkuru bir borc biliyorum. Bu duygu ve duşuncelerle şehrimizin gelişimi ve daha guzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yuruduğumuz Altınordu'muzun değerli basın mensupları başta olmak uzere tum basın mensuplarımızın 10 Ocak Calışan Gazeteciler Gunu'nu en icten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Eyup Elevli