İSTANBUL Cepni Derneği'nin 'Kış uşutur, siz ısıtın' kampanyası kapsamında ihtiyac sahibi ailelere ulaştırmak icin Van'a gonderdiği kışlık giyecek ve botlar, Kuresunniler Derneği yetkilileri tarafından sahiplerine ulaştırıldı.
İstanbul Cepni Derneği Başkanı Hulya Gurbuz Kebapcıoğlu onculuğunde başlatılan kampanyada toplanan 100 mont ve 100 bot, ihtiyac sahiplerine ulaştırılmak uzere Van'a gonderildi. Yardım kolilerini alan Van Kuresunniler Derneği yetkilileri, yaptıkları duzenlemelerin ardından kentin, Saray, İpekyolu,Tuşba ilcelerine bağlı 7 mahallede belirlenen ailelerin cocuklarına ulaştırdı. Kampanya ile ilgili bir acıklama yapan Van Kuresunniler Derneği Başkanı Ferhat Atacan, kardeş dernekleri olan İstanbul Cepni Derneği Başkanı Hulya Gurbuz Kebapcıoğlu başta olmak uzere, yonetim kurulu uyeleri ile hayırseverlere teşekkur etti. Kendilerine emanet edilen yardım kolilerinde bulunan kışlık mont ve botların, yonetim kurulu uyelerince tasnif edildikten sonra cocukların ikametlerine goturulerek teslim edildiğini belirten Atacan, "Bu soğuk kış aylarında, karşılaştıkları ceşitli sıkıntı ve sorunlara rağmen hayatını idame etmeye calışan aile uyelerimiz icerisinde tespit ettiğimiz 100 ihtiyac sahibi cocuğumuza bir nebze olsun yardımcı olabilmek adına İstanbul Cepni Derneğinin bizlere emanet olarak gonderdikleri malzemeleri, asıl sahiplerine ulaştırmanın sevinci icerisindeyiz. Bu soğuk kış ayında icimizi ısıtan bu guzel kampanyayı gercekleştiren İstanbul Cepni Derneği'ne teşekkur ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı