Survivor sevenlerin heyecanla beklediği Survivor 2021 heyecanı başladı. Gonulluler takımında yer alan Hanzade Ofluoğlu, izleyicilerin dikkatini ceken isim olurken Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu kimdir? Survivor Gonulluler takımı Hanzade Ofluoğlu kac yaşında, nereli? Hanzade Ofluoğlu Instagram hesabı ne, araştırıldı. Peki, Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu kimdir?
[h=3]SURVİVOR 2021 HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?[/h]Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacıları arasında yer alan Hanzade Ofluoğlu, kendisinden şu sozlerle bahsediyor;
"Merhaba ben Hanzade Ofluoğlu, 1988 İzmir doğumluyum. Liseye kadar İzmir'de okudum. 17 yaşında Koc Universitesi'nde okumak icin İstanbul'a geldim. Mezun olduktan sonra 5 yıl Acun Medya'da sunuculuk yaptım. Daha sonra spor, hayatımda buyuk bir yer kazandı ve 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynuyorum. 10 yıldır evliyim ve 2 kopek annesiyim. Spor yapmayı ve hayvanları cok seviyorum."
[h=3]SURVİVOR HANZADE OFLUOĞLU INSTAGRAM HESABI NE?[/h]Survivor Hanzade Ofluoğlu "ofhanzade" sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor. Bazı paylaşımları: