Antalya'nın Serik ilcesinde bu yıl 4'uncusu yapılan Mahmut Var Golf Turnuvası'nın şampiyonu Recep Turan oldu.Serik'te Taurus Golf Kulubu tarafından turizmci Mahmut Var anısına bu yıl 4'uncusu yapılan Golf Turnuvası, Belek turizm merkezindeki Antalya Golf Kulubu sahalarında gercekleştirildi. Bir gunluk turnuvada 50 golfcu mucadele etti. Turnuva sonunda Recep Turan birinci olurken, A kategorisinde Başak Unal birinci, Ramazan Ucdan ikinci ve Ahmet Cağıl ise ucuncu oldu. B kategorisinde Deniz Cuha birinciliği elde ederken, Devran Yıldırım ikinci, Yasin Akkanat ucuncu oldu. Ayrıca turnuva boyunca topa en uzun vuruş odulunu Hasan Ceylan ile cukura en yakın vuruş odulunu Abdullah Irmak aldı.
Turnuva sonunda dereceye girenlerin odulleri verildi. Turnuvanın şampiyonu Recep Turan'a Finlandiyalı iş insanı turizmci Mikta Ahomaa tarafından 1 haftalık Finlandiya'da tatili ve golf hediyesi verildi. Turnuvada toplanan 15 bin lira da Kadın Hekimleri Eğitim Destek Vakfı'na (KAHEV) bağışlandı. Bu bağışla 2 oğrenciye eğitim bursu verileceği oğrenildi.Taurus Golf Kulubu kaptanı Ali Kızıldağ yaptığı acıklamada, "Bugun burada olmamızın temel nedeni 4 yıl once bugun boyle bir golf turnuvası duzenliyorduk. Taurus Golf Kulubu Başkanı Recep Turan beni aradı Mahmut Var abimizi kaybettiğimizi soyledi. Cok ciddi bir acı kaybımız oldu. Hem golf hem de uyemiz olarak onu saygı ve sevgi ile anıyoruz" dedi.
- Serikantalya