KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın ilcesinde İsmail Doğan, 8 gun once kaybolan 13 kecisini arıyor. Son olarak belediyenin dronu ile yapılan aramalardan sonuc alamayan Doğan, artık kecilerinin calındığını duşunmeye başladığını belirterek, "Eğer calındıysa calanlar soylesin de boşa aramayalım" dedi.Tufanpaşa Mahallesi'nde yaşayan İsmail Doğan, 8 gun once kecilerini otlatmaya goturdu, ancak 13'u cıktıkları dağdan inmedi. Bunun uzerine Doğan, kecilerini bulmak icin en son gorduğu yere gitti. Kendi cabalarından sonuc alamayan İsmail Doğan, gunlerce aradığı kecilerini bulabilmek icin son care olarak Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ile irtibata gecip, hayvanlarını belediyenin dronu ile aramak istediğini soyledi. Başkanın bu isteğe olumlu yanıt vermesi uzerine belediye personeli Mansur Oksuz, drone ile kecilerin kaybolduğu yere gitti. Yaklaşık 1 saat drone ile yapılan aramalardan da sonuc cıkmadı.
'CALDILARSA HABER VERSİNLER BOŞA ARAMAYALIM'İsmail Doğan, kaybolan kecilerinin hepsinin de yakında doğum yapacak gebe keciler olduğunu soyledi. Her yeri aradıklarını, son umudu olan drondan da sonuc cıkmadığını kaydeden Doğan, şunları soyledi: "40 kecimden 13'unu kaybettim. Dağda arazi şartları cok zor yine de aradık bulamadık. Andırın Belediye Başkanımızdan dron ile aramak icin yardım istedik. O da sağlolsun bizi kırmayarak Mansur Bey'i gonderdi. Dron ile aradık ama bulamadık. Calınmış olduğunu duşunmeye başladım. Eğer calındıysa calanlar soylesin de boşa aramayalım. Kecilerimi gorenlerden yardım bekliyorum."
FOTOGRAFLI
- Kahramanmaraş