Beden eğitimi oğretmeni Şevket Erdoğan'ın Yusuf Karaman Ozel Eğitim Uygulama Okulu'na atanmasıyla başlıyor bu iyilik hareketinin hikayesi... Erdoğan, ozel cocuklara eğitim veren bu devlet okulunda gecirdiği birkac hafta sonunda "Farkında değildik, fark ettik, siz de fark edin istedik" sloganıyla yola cıkarak sozu ve muziği kendisine ait olan bir şarkı yazıyor. 'Susadım' isimli parcaya otizmli iki oğrencisi Kadir Kaan Altıntop ve Alideniz Oz'le klip ceken Erdoğan'a oyuncu Berkan Şal da klipte oynayarak destek veriyor. Ankara sokaklarında klasik bir arabayla gezdirilen cocuklar klibin sonunda okullarına uğurlanıyor. Şarkının sozlerindeyse toplum tarafından fark edilmeyen ozel cocuklara dikkat cekiliyor.

Şimdi sıra bizlerde... Henuz yaklaşık 35 bin kişi tarafından seyredilen klibi YouTube'dan izleyip daha cok kişiye da ulaşmasını sağlarsak bu minik iyilik hareketini hep beraber buyutebiliriz. Her bir izlemeden elde edilecek gelir Yusuf Karaman Ozel Eğitim Uygulama Okulu'nda oğretim goren otizmli cocukların masrafları icin bağışlanacak... Şarkıyı YouTube'dan 'SUSADIM - Şevket ERDOĞAN, Otizmli Cocuklara Destek Projesi' şeklinde aratarak bulabilirsiniz.
Kaynak: Hurriyet