Universite yıllarında cinsel icerikli film izleyip kendisini tatmin ederken annesine yakalandığını soyleyen
İrem Derici, ozel hayatıyla ilgili yaptığı itiraflarla
magazin gundemine
bomba gibi duştu.
YouTube'da yayınlanan Konuşanlar programıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve
Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'de yayın yapmaya başlayan Hasan Can Kaya'nın konuğu olan İrem Derici, sevgililerini aldattığı itirafında bulundu.

[h=3]"HINCIMI ALAMIYORUM, GİDİYORUM ALDATIYORUM"[/h] Programda Derici, "Ben de aldattım. Psikolojik
şiddet cok garip bir şey. Oyle bir şey diyor ki, hıncımı alamıyorum. Gidiyorum aldatıyorum ama
haberi de olmuyor. Ne yapmış oluyorum şimdi? Hepsini aldatmadım ama" dedi. İlişkileri hakkında konuşan Derici "Evliliğimde ya da uzun ilişkimde boyle bir şerefsizlik yapmadım. Ne zaman aldatsam, 3 ila 5 iş gunu arasında o ilişki bitti" diye konuştu.

[h=3]"COK SAHTE HESABIM VAR"[/h]Sahte hesaplarının olduğunu soyleyen Derici, "Cok sahte hesabım var. Birinde Trabzon'da yaşayan 26 yaşında bir kızım. Kedim de var, adı Fısfıs. Muhabbet ediyorum takipcilerimle" ifadelerini kullandı.