Antalya'da bir kadının, kendisini darbeden kocasını av tufeğiyle oldurduğu one suruldu.
İddialara gore, servis şoforu Ramazan İ. (32), Doşemealtı ilcesi Ilıca Mahallesi'nde, eşi M.İ. ile dun akşam saatlerinde tartışmaya başladı.

Tartışmanın buyumesi uzerine Ramazan İ. ellerine kelepce taktığı eşini darbetti.
Sabah saatlerinde işe gidip geldikten sonra Ramazan İ, av tufeğini koltuğun uzerine bıraktı. M.İ, bu sırada av tufeğini alarak Ramazan İ'ye ateş etti.
İhbar uzerine bolgeye gelen 112 Acil Servis ekibi, Ramazan İ'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
İncelemenin ardından cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna goturuldu.
Olay anında ciftin iki cocuğunun da evde olduğu oğrenildi.
Şuphelinin ifadesi
Gozaltına alındıktan sonra sağlık kontrolunden gecirilen M.İ, jandarmada verdiği ilk ifadede, evliliği boyunca surekli eşinden şiddet gorduğunu one surdu.
Ramazan İ'nin dun gece eline kelepce taktığını belirten M.İ, şunları kaydetti:
"Gece, bana ve cocuklara tufekle ateş etti. Biz kacınca seken kurşun cama isabet etti. Telefonumu başımda kırdı. Beni, sabaha kadar dovdukten sonra evden ayrıldı. Evden cıkarken tufeği eline alarak, 'Hepinizi oldureceğim.' dedi. Geri geldiğinde eve girerken yine bizi oldureceğini soyluyordu. Ellerim kelepceli ve cıplak vaziyette salonda bekliyordum. Uzerime gelip, yanımdaki tufeği almaya calışınca cocuklarımı ve kendime korumak isterken arbede cıktı. Arbede sırasında tufek ateş alınca vuruldu, duştu."
Cocuklar da şiddeti doğruladı
Ciftin 7 ve 9 yaşındaki cocukları olayın detaylarını anlatarak, "Annem ve babam surekli kavga ediyordu. Evimizde her gun kavga vardı. Annem gorduğu şiddet yuzunden bir yıl once evi terk ederek anneannemin yanına gitti. Babam, annemi zorla getirdi. Babam bizi de dovuyordu. Olayın ardından annem, ambulans cağırdı." dedikleri oğrenildi.
Ayrıca ciftin 7 yaşındaki cocuğunun annesinin dayak yerken cığlıklarını duymamak ve korkmamak icin kulağını kapattığını soylediği bildirildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Sinan Ozmuş