ANTALYA'da sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekcesiyle kesilen para cezası Emniyet Genel Mudurluğu'nce iptal edilip memleketi Ankara'ya getirilen Ali Ciftci (32), Ankara Valiliği'nin yonlendirmesiyle Turkiye İş Kurumunca inşaat firmasında işe yerleştirildi. Ciftci, "Cok mutluyum. 2021 yılı bana şans getirdi" dedi.
Antalya'da, 15 gun once turistlerle birlikte yolda yuruyen Ali Ciftci'ye, sokak kısıtlamasını ihlal ettiği gerekcesiyle 3 bin 150 lira para cezası uygulandı. Daha sonra iş bulmak icin Antalya'da bulunduğu ve sokaklarda yaşadığı ortaya cıkan Ciftci'nin para cezası Emniyet Genel Mudurluğu'nce iptal edildi. Ankara'ya getirilen ve Kimsesizler Oteli'ne yerleştirilen Ciftci, Turkiye İş Kurumu aracılığıyla Cankaya ilcesinde bulunan inşaat firmasında işe yerleştirildi.
'2021 YILI BANA ŞANS GETİRDİ'Gecen pazartesi gunu iş başı yapan Ciftci, ceza kesilmesinin ardından Ankara'ya getirildiğini ve hayatında değişimler olmaya başladığını belirterek, "Şu anda sevdiğim işi yapıyorum. Bu benim icin guzel bir fırsat oldu. 2021 yılı bana buyuk bir şans getirdi. Pazartesi gunu işe başladım. Ben daha onceden bu işleri yapıyordum. Gecmişteki sıkıntılarımdan dolayı eşimden ayrıldım. Cocuğum var. Maddi sıkıntılardan dolayı ve işsizlikten dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. Şu an işim var calışıyorum. Bu bana guzel bir gelecek oldu. Cok mutluyum. Hayalim ilerde yeni bir yuva kurmak, cocuğumun geleceğini sağlamak. Calışma ortamımız benim icin aile oldu. Kalacak yerim var, işim var bundan iyisi olmaz" dedi.'GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR'İnşaat firmasının kamp amiri Necmettin Yılmaz ise, Ali Ciftci'den memnun olduklarını soyleyerek, "İlk geldiği zamanki tedirginliklerini atlattı. Bakışı bile değişti artık. Geleceğe umutla bakıyor. Kendisinden cok memnunuz. İşine onem gosteriyor. Tedirgin olduğu konular tamamen gitti. Ailesine yardım edebileceği icin bazen duygulanıyor. Cocuğuna gelecek sunmak icin hazırlıklara başlayacak. Ali icin olumsuzluklar artık 2021 yılında bitti. Ali ailemizin bir parcası, ağabey kardeş ilişkisi icinde sonuna kadar gotureceğiz" ifadelerini kullandı.