TikTok Şifresi Nasıl Yenilenir?
TikTok şifrenizi unuttuysa ve giriş yapmak konusunda sıkıntı yaşıyorsanız cozumu oldukca basit. Oncelikle TikTok hesabınıza ne şekilde uye olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Facebook veya e-mail onay kodu yardımıyla uye olduysanız bu seceneklerden biriyle şifre değiştirme işlemini kolayca halledebilirsiniz.
- Mevcut akıllı cihazınız uzerinden TikTok uygulamasına erişim sağlayın. Ceşitli simgeler arasından insan simgesine tıklayın.
- Acılan TikTok uygulama ekranında karşınıza yeni kayıt ekranı cıkacak. Bu ekranın alt kısmında bulunan zaten hesabım var seceneğine dokunun.
- Karşınıza acılacak olan yeni ekrandan şifremi unuttum yazısının yanında mevcut konumda olan giriş yapmak icin yardım al seceneğini secin.
- Daha once TikTok’a hangi vasıtayla uye olduğunu acılacak olan secenekler arasından secin. (Orneğin: e-posta, telefon numarası vb.)
- Secim yaptıktan sonra sizden istenilen bilgileri herhangi eksik bilgi bırakmadan doldurun. Telefonunuz uzerinden kayıt olduysanız telefon onay kodu alacaksınız.
- İlerlediğiniz takdirde size e-posta bilgilerini soracaktır. Aktif e-posta adresini yazın.
- E-posta bildirimlerinizi kontrol edin ve şifre değiştirme icin yollanan linke tıklayarak kendinize yeni bir şifre belirleyin.
TikTok Muşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Yukarıda anlattığımız işlemleri uyguladığınız halde hala giriş yapamıyorum diyorsanız tiktok muşteri hizmetleri iletişim adresleriyle sorununuzu cozume kavuşturabilirsiniz. İnternet uzerinde ceştli telefon numaraları mevcut olsa da tiktok muşteri hizmetleri telefon hizmeti hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor ama ceşitli mecralar sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gmail veya Outlook uzerinden TikTok uygulamasının aktif muşteri hizmetleri adresi olan [email protected] sorununuzu acıklayan bir maille mesaj yollayabilirsiniz. Kısa surede size donuş yapacaklardır. Bunun yanı sıra Twitter uzerinde bulunan @tiktok hesabına mesaj atarak sorununuzu kolaylıkla cozume kavuşturabilirsiniz.