1. Cozum: iPhone Depolama Alanını Temizleme
"İPhone'daki WeChat cokmesi" ile karşı karşıyaysanızSorun, o zaman bu bellek yetersizliği nedeniyle potansiyel olabilir. Tek yapmanız gereken iPhone depolama alanını temizlemek. WeChat'iniz otomatik olarak kapanırsa, yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları izlemektir.
Adım 1: Ayarlar >> Genel >> iPhone Depolama bolumune gidin.
Adım 2: Cok fazla bellek kullandığını duşunduğunuz herhangi bir uygulamayı secin. Şimdi, Belgelere ve Verilere bir goz atın. Uygulama 500 MB'den fazla kullanıyorsa, silme ve yeniden yuklemeye değer. Bu, cihazınızdaki boşluğu temizleyecektir.
Adım 3: En alttaki Uygulama Sil seceneğine tıklayın. Şimdi App Store'a giderek tekrar indirin.
2. Cozum: WeChat Durdurmayı Tutarsa iPhone'u Yeniden Başlatın
WeChat ile ilgili bu sorunu cozmek icin, sizcihazınızı yeniden başlatmayı denemelisiniz. Bunu yapmak cok kolay. İPhone'unuzun modeli ne olursa olsun, yapmanız gereken tek şey guc duğmesine uzun sure basmak ve iPhone'u kapatmak icin "kapatmak icin kaydır" kaydırıcısını kaydırmak. Şimdi, cihazı başlatmak icin aynı Guc duğmesine uzun basın. Bu hala WeChat guncellemeden sonra calışmıyorsa, yeniden başlatmaya zorlamayı deneyebilirsiniz. İşte iPhone'unuzu yeniden başlatmaya zorlama adımları.
Adım 1: En son iPhone 8/8 Plus / X icin ses seviyesini artırma ve azaltma duğmesine basmanız gerekecek. Ardından, cihaz yeniden başlayana kadar yan duğmeye uzun basın.
Adım 2: iPhone 7/7 Plus'a sahip kullanıcılar icin, cihaz yeniden başlatılıncaya kadar ses kısma ve yan duğmelere uzun sure basın.
Adım 3: Eski nesil iPhone 6s veya onceki bir model icin, cihaz yeniden başlatılıncaya kadar ana duğmeye ve uyku duğmesine uzun basın.
3. Cozum: WeChat Onbelleğini Temizle
Hala iPhone konusunda calışmayan WeChat bildirimi ile karşı karşıyaysanız, tek yapabileceğiniz WeChat onbelleğini temizlemektir. İşte izlemeniz gereken adımlar.
Adım 1: Ayarlar >> Genel >> iPhone Depolama bolumune gidin.
Adım 2: WeChat'i secin ve Belgeler ve Veriler'e bakın. 500 MB'nin uzerinde kullanıyorsa, silebilir ve tekrar yukleyebilirsiniz. Bu, cihazınızdaki boşluğu temizleyecektir.
Adım 3: En alttaki Uygulama Sil seceneğine tıklayın. Şimdi App Store'a giderek tekrar indirin.
Buna ek olarak, onbelleği uygulamanın kendisinden de temizleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken WeChat uygulamasını acmak ve Ayarlar >> Genel >> Depolama >> WeChat'i Temizle seceneğine gitmek.
4. Cozum: WeChat’i Guncelleyin
Bazen, karşılaştığınız sorun uygulamadaki bir aksaklıktan kaynaklanıyor olabilir. Uygulamayı guncellemeyi deneyin ve sorunun cozulup cozulmediğine bakın. Uygulamayı guncellemek icin aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: App Store'a git. Ekranın altında bir secenek listesi olacaktır.
Adım 2: Guncelle seceneğine dokunun.
Adım 3: WeChat uygulaması icin bir guncelleme mevcutsa, listede yer alacaktır. WeChat'in onundeki Guncelle seceneğine dokunun.
5. Cozum: iPhone Yazılımını Guncelleyin
Bazen, hata iOS'un icinde mevcut olabilir. Bu nedenle işletim sistemini bir kez guncellemeyi denemelisiniz. Bunu yapmak cok basit. Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları izlemektir.
Adım 1: iPhone'unuzdaki Ayarlar >> Genel >> Yazılım Guncelleme bolumune gidin.
Adım 2: iOS'iniz icin bir guncelleme mevcutsa, guncellemeyi indirmeniz ve yuklemeniz gerekir. Cihazınızın guclu bir ağa ve guc kaynağına bağlı olduğundan emin olun.
6. Cozum: Başka Bir Wi-Fi Kullanın
Başka bir Wi-Fi kullanarak gorunduğu kadar sacmacok etkili olabilir. Bu, mevcut Wi-Fi'nin calışmaması veya WeChat'ın calışması icin yeterince guclu olmaması nedeniyle olabilir. Eski Wi-Fi ağını da unutabilirsiniz. Ayarlar >> Wi-Fi >> [Ağ Adı] bolumune gidin. En ustte Bu Ağı Unut seceneğini secin.
7. Cozum: Ağ Ayarlarını Sıfırla
Wi-Fi ağını değiştirdikten sonra da sorun devam ederse, ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu cok basittir ve aşağıda verilen adımları takip ederek gercekleştirilebilir.
Adım 1: Ayarlar >> Genel >> Sıfırla seceneğine gidin.
Adım 2: Sıfırla başlığında Ağ Ayarlarını Sıfırla oğesine gidin. Bu VPN ve APN ayarlarını, Wi-Fi şifrelerini ve ağlarını ve hucresel ayarları sıfırlayacaktır.
Cozum 8: WeChat'in iPhone'da Veri Kaybı Olmadan Calışmamasını Duzeltme
Yukarıdaki cozumlerden bazılarını gercekleştirmekveri kaybı. Herhangi bir veri kaybı olmadan sorunu cozmek istiyorsanız, Tenorshare ReiBoot kullanabilirsiniz. Bu arac, herhangi bir veri kaybı olmadan ve tek bir tıklamayla da sorunu cozecektir. İşte sorunu nasıl cozebileceğinize dair adımlar.
Adım 1: Tenorshare ReiBoot'u kurduktan ve calıştırdıktan sonra "Tum iOS Sıkışmasını Onar" alternatifini tıklayın. Bundan once, bir USB kablosu kullanarak cihazınızı bilgisayara bağlayın ve
Adım 2: Urun yazılımı indirme ekranına girmek icin "Şimdi Duzelt" e dokunun.
Adım 3: Urun yazılımı paketini cevrimici olarak "İndir" e dokunarak yukleyin. Bu paketin kurulumuna başlayacaktır.
Adım 4: Kurulum tamamlandığında, cihazınızın kurtarılmasını başlatmak icin "Onarımı Başlat" seceneğine dokunun.
Burada buyuk resmi gorunce, bir goz attık.WeChat'i cozmek icin kullanılabilecek en iyi 8 cozum, iPhone sorununda calışmıyorsa, Tenorshare ReiBoot bunlara en iyi şekilde başlar. Aşağıda yorum yaparak bize goruşlerinizi bildirin.