Yol 1: Doğrudan iPhone'da WeChat Yedeklemesi
Bu WeChat'i yedeklemenin en kolay yollarından biridir. Bu proseduru izlerseniz, WeChat iPhone'u yedekleyebilirsiniz. Prosedur cok basit ve etkili ve işte adımlar:

Adım 1: İlk once, WeChat uygulamasını calıştırmanız ve “Me” sekmesini secmeniz gerekiyor.

Adım 2: Sonra “Ayarlar” a gidin.

Adım 3: Buradan, “Sohbet” e gidin ve ardından “Sohbet Gecmişini Yedekle / Geri Yukle” ye gidin.

Adım 4: Son olarak, bir yedekleme secin ve “Tumunu Sec” e ve ardından “Tamam” a tıklayın.

İsterseniz WeChat verilerinizi korumak icin bir şifre de belirleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, bu prosedur sadece WeChat uygulamasının eski surumu icin gecerlidir; Yeni surumu kullanıyorsanız, bilgisayarınızı kullanarak yedekleme yapmanız gerekir.

Yol 2: PC / Mac Surumu ile WeChat Yedekleme
Sizin icin WeChat’i yedekleme proseduru buyduiPhone, ancak iOS cihazınızda bu tur karmaşık dosyaları yedeklemek her zaman etkili değildir; en iyi secenek onları bilgisayarınızda depolamak olacaktır. WeChat’ın Yedekleme ve Geri Yukleme ozelliğinden burada yararlanabilirsiniz ve tum WeChat verilerinizi bilgisayarınıza hemen kaydedebilirsiniz. Bu ozellik hem PC / Mac icin kullanılabilir hem de secmeli olarak iPhone’dan PC’ye / PC’nize mesaj aktarabilirsiniz. Mac Kullanımı cok basittir ve PC / Mac kullanarak WeChat sohbet gecmişini nasıl yedekleyeceğinizi burada bulabilirsiniz:

Adım 1: WeChat'i PC icin indirin ve kurun.

Adım 2: Ayrıca, ozel ID ve şifreyi kullanarak WeChat hesabınıza giriş yapın.

Adım 3: Şimdi, yazılımın en alt koşesinde, “Yedekle ve Geri Yukle” seceneğini secin.

Adım 4: Şimdi, mevcut pencerede, "PC'de yedekle" seceneğini secin.

Adım 5: Yine, yedekleme işlemini başlatmak icin "Tumunu Yedekle" seceneğine dokunun.

Adım 6: Bu, WeChat gecmişini iPhone'unuzdan bilgisayarınıza da gonderecek ve ayrıca mesajları da icerecektir.

Adım 7: Tamamlandıktan sonra, “Tamam” a dokunun.

Bu WeChat'in PC / Mac'e yedeklemesine yardımcı olabilecek cok basit bir işlemdir ve yedekleme tamamlandıktan sonra yedekleme dosyasını bilgisayarınızın sabit diskinde bulabilirsiniz.

Yol 3: iTunes kullanarak WeChat Yedekleme
Cok uygun bir secenek olmayacak olmasına rağmenSizin icin iTunes uygulaması WeChat verilerini de yedekleyebilir. Ne yazık ki, secici olarak WeChat’i yedekleyemezsiniz. iTunes bu gelişmiş ozelliğe sahip değil, tum cihazı yedekleyecek ve kaydedilen dosya tamamen erişilemez olacak şekilde yuksek oranda şifrelenecek. Ancak verileri yedeklerken hala etkilidir ve işte iTunes'u kullanarak WeChat'ı nasıl yedekleyeceğinizi

Adım 1: iPhone'unuzu PC'ye bağlayın ve iTunes'u calıştırın.

Adım 2: “Cihaz” simgesine dokunun ve ardından “Ozet” sekmesine gidin.

Adım 3: Ondan sonra, “Bu Bilgisayar” ı secmelisiniz.

Adım 4: “Şimdi Yedekle” ye basit dokunun.

Adım 5: Son olarak, tamamladıktan sonra “Bitti” ye tıklayın.

Bu prosedur iOS cihazınızı yedeklertamamen WeChat dosyaları dahil. Kaydedilen yedekleme dosyası şifrelenecek ancak dosyalara yalnızca iPhone'unuzdaki yedekleme dosyasını geri yuklediğinizde erişebileceksiniz.

Sonunda
Buradaki amac geri donmenin uygun bir yolunu bulmak.WeChat dosyalarını acın. Tum WeChat dosyalarınızı yedeklemenin 3 etkili yolunu tartıştık. İlki, doğrudan iPhone'unuzda WeChat'i yedeklemektir, sonra WeChat dosyalarını yedekleyecek olan iTunes uygulamasına sahibiz, ancak tum iPhone ile birlikte. Son olarak, işi gercekten iyi yapabilen WeChat'in Yedekleme ve Geri Yukleme ozelliğine sahibiz. Secici yedeklemenin yanı sıra, tum verilerinizi PC / Mac'inize etkili bir şekilde kaydedebilir.

Durumda, ucretsiz bir iPhone yedekleme yazılımı istiyorsanız,Tenorshare iCareFone oneririz. İPhone'unuzdaki verileri secerek yedekleme ve geri yukleme ozelliği ile birlikte gelen istisnai bir ucuncu taraf yazılımıdır. Yedekleme dosyaları bilgisayarınıza kaydedilir, hem PC hem de Mac uygundur ve iTunes'dakilerin aksine geri yuklemeden tum bu dosyalara erişebilirsiniz.