Yontem 1. WeChat Sohbet Gecmişini iPhone'daki Yedeklemeden Kurtarın
Bu yontem, iPhone'unuzda daha once WeChat mesajlarını yedeklemenizi gerektirir.

Adım 1. WeChat uygulamasını iPhone'da acın ve “Bana” dokunun.
Adım 2. “Ayarlar” a gidin, “Sohbet” e tıklayın ve “Sohbet Gecmişi” sekmesine tıklayın.
Adım 3. “Sohbet Gecmişini Yedekle / Geri Yukle” ye dokunun, yedek dosyayı tıklayın ve ardından “Geri Yukle” ye tıklayın.

Yontem 2. WeChat Gecmişini Diğer iOS Aygıtlarından Geri Yukleme
WeChat Migration'ı actıysanız, silinmiş WeChat mesajlarınızı diğer iOS cihazınızda geri yukleyebilirsiniz.

WeChat Migration nasıl acılır?
WeChat uygulamasını acın, Bana> Ayarlar> Genel> Sohbet Gunluğu Taşıma'ya gidin.

Yontem 3. WeChat İletilerini WeChat Veri Kurtarma Yazılımı ile Kurtarma
WeChat sohbet gecmişini kurtarmanın başka bir yoluWeChat Veri Kurtarma yazılımı kullanmak - Tenorshare iPhone Veri Kurtarma. İPhone X / 8/8 Artı / 7/7 Artı / SE / 6/6/5 / 5'de 22'ye kadar veri turunu kurtarmayı amaclayan profesyonel bir iPhone veri kurtarma yazılımıdır.

• WeChat, WhatsApp, Tango, Viber, vb. Uygulamalardan kaybolan ve silinen sohbet gecmişini kurtarma desteği.
  • Kayıp mesajları, arama gecmişini, kişileri, fotoğrafları, videoları kurtarın.
  • Silinen WeChat mesajlarını yedeklemeden geri almak icin iPhone ve iPad'i tarayın.
  • Mevcut iTunes & iCloud yedeklemesinden kayıp WeChat verilerini alın.
  • İOS 11.3 / 11.2.6 / 11 ve iOS 10/9/8 desteği.
WeChat Sohbet Gecmişini Yedeklemeden Geri Yukleme
iPhone Veri Kurtarma uc kurtarma sağlariPhone'da kaybolan verileri kurtarma modları. İTunes veya iCloud'da yedekleme yaptığınız zaman, kaybolan WeChat verilerinizi Tenorshare iPhone Veri Kurtarma'nın yardımıyla yedeklemeden kolayca geri yukleyebilirsiniz. WeChat mesajlarınızı iTunes veya iCloud'da yedeklemediyseniz, ilk kurtarma modu gercekten yardımcı olur. İPhone'unuzu tarar ve kayıpsız mesajları yedekleme olmadan bulur. WeChat mesajlarını ve eklerini yedeklemeden kurtarma adımları.

Adım 1. Windows ya da Mac bilgisayarında Tenorshare iPhone Data Recovery programını indirip yukleyin.

Adım 2. iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın. Tarama yapmadan once dosya turlerini secebilirsiniz. Veri aramayı başlatmak icin Taramayı Başlat'ı tıklayın.

Adım 3. Tarama tamamlandığında, WeChat klasorune gidip tum WeChat sohbet kayıtlarını onizleyebilirsiniz. Varsayılan olarak hem silinmiş hem de varlığını gosterir. Kayıp WeChat mesajlarını istediğiniz gibi filtreleyebilirsiniz.

Adım 4. Kayıp WeChat mesajlarını secin ve kurtarma işlemini gercekleştirmek icin Kurtar'ı tıklayın. WeChat Ekleri'nde ses, fotoğraf ve video kayıtları bulunmaktadır.

Bu yazıda uc farklı tanıtıyoruzkayıp WeChat veri kurtarma yontemleri. Tenorshare iPhone Data Recovery, iPhone'daki kayıp dosyaları geri almak icin sahip olunması gereken bir veri kurtarma aracıdır. Ucretsiz deneme surumu, herhangi bir işlev kısıtlaması olmadan kullanılabilir. WeChat mesajlarınızın kurtarılıp kurtarılamayacağını kontrol etmek icin indirin.