Tumblr, reklam oğelerinin sanat yayınlamak, video paylaşmak ve genel olarak TV şovları, filmler ve muzik uzerinden bir araya gelmesi icin harika bir yer olsa da, hayatınızın bu bolumunu tamamen silmek isteyebilirsiniz. Tumblr’dan gecmeye hazırsanız , hesabınızı birkac hızlı adımda her zaman silebilirsiniz. Blogu nasıl başlatacağınızı keşfetmek icin tıklayın . Şimdilik, eskisini nasıl silebileceğinizi gozden gecirelim.

Tumblr hesabı nasıl silinir
  • Sağ ust koşedeki kişi simgesine tıklayın.
  • Acılan menuden “Ayarlar” a tıklayın.
  • Sayfanın altındaki “Hesabı sil” duğmesini tıklayın.
  • E-posta adresinizi ve şifrenizi girin ve “Her şeyi sil” e tıklayın.
İster Harry Potter, Sherlock, Glee, BTS ya da Marvel Sinematik Evren’in uzerine attıysanız, artık eski blogunuz icin bir yararı olmadığını gorebilirsiniz. Tumblr hesabınızı internetten sonsuza dek nasıl silebileceğinizi oğrenmek icin devam edin.

Bir Tumblr hesabı nasıl silinir: giriş
Mantıksal olarak, Tumblr hesabınızı silebilmek icin once bir tane acmanız ve once giriş yapmanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra, hesabınızı nasıl silebileceğinizi gozden gecirmenin zamanı geldi.

Masaustunde bir Tumblr hesabı nasıl silinir
Adım 1: Tumblr panonuzda, sağ ust koşedeki kişi simgesine tıklayın.

Adım 2: Acılır menuden “Ayarlar” a tıklayın.

Adım 3: Sayfanın altındaki “Hesabı sil” duğmesini tıklayın.

4. Adım: Tumblr, hesabınızı sildiğinizden emin olduğunuzu doğrulamak icin e-posta adresinizi ve şifrenizi girmenizi sağlar. Bilgilerinizi girin ve “Her şeyi sil” e tıklayın.

Tıkladıktan sonra, blogunuz kaybolur ve bu kasvetli mesajı size gosterir. Yine de sorun değil. Huzur icinde yatsın.

Gitti, tebrikler